Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, h smárolás közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, h smárolás közben ne nyálazzak mint egy teve?

Figyelt kérdés
ha megcsókolok egy lányt,rögtön beindul a nyáltermelésem, mintha citromba haraptam volna.és kényelmetlen,mert utána nem tudok megszólalni egy kis ideig (10-15 másodperc)
2009. nov. 6. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDD a válaszolónak (má megin itt vagy? :D)

sztem nem tudom micsinálj xD

ne köpd át, az gusztustalan xD

inkább ha nem látja a csaj, köpj egy nagyot xDD

2009. nov. 6. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok :D

van egy másik ötletem :D

csináld úgy,mintha fújnád ki az orrod, és a zsepibe köpd bele a nyálad :DDD

2009. nov. 6. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Vazé hagyd hogy kifollyon miközben smároltok. Majd azt mondod, hogy nagyon sírtál örömödben, hogy újra látod.
2009. nov. 6. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

2. vagyok

vaaaagy :D

ne szégyelld a nyálad,és vedd humorosra hogy például "bocsi a nyaladzásért,de annyira bejössz,h csorog érted a nyálam" xDDDDDDD

egyre jobbakat írok,mi? xDDD

2009. nov. 6. 23:15
 5/10 anonim válasza:

köpje át ez jó xD

de fúj gusztustalan is xD

menjél el elödte jól be baszni vidd a csajt is .. és utána már semeikötöket nem fogja érdekelni xD

2009. nov. 6. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyalogass előtte sót.
2009. nov. 6. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyeld le. Még csókolózás közben is meg lehet oldani pl ha átváltasz egy kis időre csak a puszikra, akkor simán lehet közben nyelni. Vagy akár a nyelves csók utáni "utójáték" része ként is lehet puszilkodni, miközben simán lenyelheted a felesleget.
2009. nov. 6. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
néha vedd ki a nyelvedet a szájából, nézz a szemébe és közben nyelhetsz. természetes hogy csókolózás közben fokozódik a nyáltermelés.
2009. nov. 6. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne köpjél, mert a végén azt hiszi, hogy az ő szájának volt rossz íze, és az kínos :S inkább nyeld le!
2009. nov. 7. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
csapjál rá a seggére vagy okoz neki fájdalmat h elvond a túlzott nyáltermelésedröl a figyelmét
2009. nov. 8. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!