Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem első randira?

Figyelt kérdés

Én 13 ő 14.

Kicsit félénkek vagyunk

2013. szept. 26. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
állatkert,séta,vidámpark
2013. szept. 26. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
budapestiek vagytok? mert akkor tudok néhány nagyon jó, hangulatos teázót, ahol tudtok beszélgetni :)
2013. szept. 26. 16:01
 3/4 A kérdező kommentje:
SOPRON
2013. szept. 26. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Állatkert-vidámpark lóvés. 2-3 ezer fejenként. Attól függ mennyire eresztenek el szülők pénzügyileg.

Kávézó-teázó-cukrászda már jobban megfizethető. Volt 1-2 ilyen is már nekem. Én mondjuk ezeket fenntartással kezelem. Nem azért mert sajnálom a 2 sütire a pénzt.

Én is félénk vagyok, és jobb szeretem a mozgalmasságot. Ha sétálok jobban tudok beszélgetni. Volt már, hogy nem nagyon volt téma szégyenlősségünkben, és csak ültünk a sejj-hajjunkon.

Kipróbáltam már mozirandit. Akkor meg nem tudtunk beszélgetni.

Sétálós randit a belvárosban. Túl hangos volt, csendesebb helyre kellett navigálni (még mielőtt rosszra gondolna valaki is, forgalmas parkba).

Pláza-randit. Az olyan kicsit semmilyen volt. Bár így visszagondolva nem volt rossz. :)

Városnapi vásár randi is volt már. Ez se volt rossz.

Aztán egyszer a csaj lakásán is volt DVD-nézős randi. Nem történt semmi utána. De nem jó hely.

Én valami sétálós programot javaslok félénkeknek. Olyan helyen ahol nem túl hangos, hogy értsétek egymás szavát. De így ősszel gondolj az időjárásra is. A csajok hamarabb elkezdenek fázni. Ha 3 órás sétát tervezel hideg-szeles időben a Duna-parton, az nem biztos hogy nyerő ötlet. Légy figyelmes. Akkor már inkább üljetek be a kedvenc cukrászdátokba egy sütikére, meg egy forró csokira, szégyenlősség ide, vagy oda.

Ja és be lehet, vagy kell avatni a csajt is, hogy ezt, meg azt gondoltad ki, mi a véleménye róla.

30f

2013. szept. 26. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!