Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Smárolás közben lehet érezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smárolás közben lehet érezni? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Tehát nem tökéletes a fogsorom,teljesen higénikus napi 3x mosom,de nem tökéletes a fogsorom.."nagy" távolság van köztük egy fogszabályzó ráférne...fél év múlva lesz de addig.Nagyon a zavaró?Észrevehető?
2009. nov. 6. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne smárolj olyannal akit ilyen piti dolog zavarna.

2. Smárolni nyelvel kell, nem fogakkal. Nem azt nyalogatod közben.

2009. nov. 6. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt pasim akinek volt szünet a foga között :)

én nem vettem észre, sőt a pasi olyan jól csókolt... hmmmm :)

2009. nov. 6. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet persze, sőt ideális esetben a fogszabályzó sem zavaró. Nekem legalábbis volt dolgom fogszabis pasival is és hűűű... életem egyik legjobb csókja volt :D
2009. nov. 6. 21:31
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi szépen. :)

am smároltam már csak most olyan csávó jön be aki kb elérhetetlennnek tűnik nekem de mégis találkozni akar és eléggé félek...mert mindenki beszél a tökéletes fogsorrol :S

és nekem nincs (még :D)

2009. nov. 6. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is van rés a fogaim között :) De még sosem volt rá panasz, sztem túlparázod :D

16/F

2009. nov. 6. 21:59
 6/10 A kérdező kommentje:
mert a csávó tökéletes.
2009. nov. 6. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Rawr....
2009. nov. 6. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Senki sem tökéletes!
2009. nov. 6. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, senki sem tökéletes, valaki vagy belül az, vagy kívül, ahogy én észrevettem eddig. Körülöttem levő fiúk vagy adoniszok, de ritka bunkók, vagy kövérek, de álompasik belül. Ritka, ha mind a kettő tökéletes, de az is megesik. De extraritka.

És ne aggódj, fogaim nekem sem tökéletesek, de úgysem azt fogja érezniXD fogakra max akkor figyeltek, ha annyira csókoljátok egymást, hogy összekoccantok, de abból is csak nevetés vanXD

2009. nov. 7. 13:20
 10/10 A kérdező kommentje:

ha lesz smárolás..jajjj :D

köszi mindenkinek!

2009. nov. 7. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!