Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyértelmű jeleket adott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyértelmű jeleket adott egy lány, hogy bejövök neki de mégis azt mondta hogy köztünk csak barátság lehet, most akkor ez hogy van?

Figyelt kérdés
Olyanokat mondott, hogy szépek a szemeim, jóképű vagyok, meg rengeteget flörtöltünk és nagyon sokat beszélgettünk és szemeztünk mind suliba mind facebookon, de Ő elvileg csak kedvességből, és szimpátiából mondta ezeket. Most mit kezdjek ezzel várjak vagy mi, esetleg hogyan hódítsam meg?

2013. szept. 25. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
talonba rakott
2013. szept. 25. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:
kifogtál egy leszbit
2013. szept. 25. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:
2. dehogy... volt már barátja, ugyan már
2013. szept. 25. 17:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Két eset jutott eszembe. Az egyik, hogy csak szórakozik veled, és ha veled ezt megtette, akkor másokkal is hasonlóan bánik. A másik, hogy fél a kapcsolattól. De ha utóbbi lenne, akkor arra sem "vetemedne", hogy így bókoljon.
2013. szept. 25. 17:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Úgy hogy hagyd a fenébe, konkrétan ne keresd ha keres rövid tőmondatokkal hajtsd el hogy nem érsz rá. Ha ezek után is keresni fog akkor fúgázd meg, sok energiát ne pazarolj már rá.
2013. szept. 25. 18:08
 6/13 A kérdező kommentje:
De hát mint barát úgy is nagyon jó, de én többet akarok a barátságnál :/
2013. szept. 25. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg bejönnél neki, már 1 pár lennétek.

Volt néhány hasonló helyzetem.

Az első férfi aki tényleg bejött a Nőnek azzal össze is jött.

A nők szeretik ha körbe rajongják őket.

Te is csak olyan lehetsz aki max arra jó, hogy fb-n egy emberel többen lájkolják a képét vagy valami..

2013. szept. 25. 20:06
 8/13 A kérdező kommentje:
nem én nem vagyok olyan nem vagyok egész nap fent a gépen sportolok haverokkal vagyok stb...
2013. szept. 25. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Nőnemű, ő sem tudja mit akar, nézd el neki, pár éven belül rájön (vagy nem)...
2013. szept. 25. 23:51
 10/13 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. okt. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!