Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves lányok! Mit csináltok ha egy külsőre nem tetsző pasi elhív titeket randizni?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen nagyon tetszik egy lány, de szerintem ez a vonzalom sajnos egyoldalú. Mivel ott nem nagyon van lehetőségem közelebb kerülni hozzá arra gondoltam hogy elhívnám randizni, csak félek hogy visszautasít és az egész gyár rajtam fog röhögni. Attól is tartok hogy igent mond esetleg szánalomból, és egy roppant kínos randi alakulna ki belőle, ti csinálnátok ilyet? Vagy ha nem tetszik a pasi akkor biztosan elutasítjátok? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. Egyébként ő 23 éves én pedig 27.2013. szept. 25. 16:25
11/15 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem ilyen vagyok, elsőre megértem a nemet és leállok.
2013. szept. 28. 21:07
12/15 anonim válasza:
hm. hát akkor gondold végig hogy megéri-e kockáztatni. reálisan gondold végig mennyire tetszhetsz neki. ha undorodik tőled, akkor nem fog elmenni veled. olyannal azért én sem mennék el aki nagyon taszít. de ha nem ez a helyzet, akkor szerintem nyugodtan elhívhatod.
13/15 A kérdező kommentje:
Ezt lenne jó tudni hogy van-e nála esélyem. Néha váltunk pár szót, de csak annyit amit mindenki mással is. Hogy deríthetném ki? Mert ha lenne, akár egy pici is akkor megkockáztatnám az égést, de így nem merem :) Ha tetszenék neki valamit már biztos lépett volna, ezért is gondolom hogy nem vagyok rá nagy hatással.
2013. szept. 28. 21:23
14/15 anonim válasza:
hó, de pont ez az hogy lehet ő sem mer lépni, mint te.
akkor először csak beszélgess vele kicsit többet. abból kiderítheted kb hogy mi van.
15/15 A kérdező kommentje:
Itt vissza is kanyarodtunk a felvetett problémához. Sajnos csak napi pár percet tudok beszélni vele és akkor sem csak ketten vagyunk hanem sokan vannak körülöttünk. Így elég nehéz.
2013. szept. 28. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!