Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a külömbség a smárolás a csók és a nyelvescsók között? Hogy melyiket hogy kell?
énis ebben a helyzetben voltam pár éve. (lány vagyok) én sem tudtam hogyan kell mitkell csinálni az első csókom borzasztó volt, mert a nyomástól ami rám nehezedett (a sok stressz meg ilyenek)összecsuklott a lábam...
szóval szerintem először beszéld meg a dolgot a lánnyal. beszélgessetek róla, hogy szeretnéd kipróbálni vele a csókot, ha esetleg nem mersz kezdeményezni ezt is mondd el neki ( a lányok szeretik ha a fiúk őszinték és elmondják az érzéseit) szerintem először kezdjétek szájrapuszival és aztán a smárolás/csókkal(nálam a kettő ugyanaz) folytassátok. igazából a száj ki és becsukásáról szól a dolog és néha érintsétek össze a nyelveteket is. (kicsit hülyén hangzik, de tényleg így van) remélem elég segítőkész voltam :D
sok sikert a lányhoz
http://www.youtube.com/watch?v=qxkCnXSOpjs&feature=related
A fenti videón van némi tanács, és vannak még hasonló videók, és ellesheted a dolgot ;)
De hidd el ráfogsz érezni...
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!