Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a 1012 jó első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 1012 jó első randis film?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

1., F@sznak kérdezel, ha nem érdekel a válasz?

2., Speciális effektekkel teletűzdelt akciófilmet választani randinak, véletlense valami nyálas sz@rt vagy vicceset, áááá....

3., Menjél b@szatsd meg magad, ahogy az agyi-szintedet elnézem másra úgyse lehetsz jó.

2009. nov. 6. 00:53
 12/14 cynic ***** válasza:
00:53 Gratulálok a "színvonalas" válaszért. Minek oltani szerencsétlen kérdezőt?
2009. nov. 6. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert az agyi teljesítménye egy használt zokniéval vetekszik.

Az rendben van, hogy kérdez valami marhaságot, 5-en megmondják neki, hogy nem igazán jó, aztán sz@rik a teljesen egybehangzó válaszokra és még pökhendi is.

2009. nov. 6. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom hány éves vagy,mert ha gimis olyan 17-18 körüli és milyen a típusod csajozós vagy csak ő érdekel hát nem tudom de szerintem nézzétek meg a Bunkó vagyok, így hódítok-ot mert szerintem jó ti korosztályotokról szól itt egy rövid leírásRomantikus komédia Josh Henderson főszereplésével, aki egy olyan ambíciózus zenészt alakít, akit legutóbbi kapcsolata során nagy csalódás ért. Mivel Adam képtelen megtartani a lányokat, amikor kedves hozzájuk, elhatározza, hogy a jövőben csúnyán fog velük bánni érdeklődésük fenntartása érdekében. Új személyisége először nagy sikert arat a lányok körében, azonban találkozik a nagy "Ő"-vel, Molly-val (Jenna Dewan), aki ráébreszti, hogy nem mindekinek imponál a "kemény fiú" viselkedés.

szereplő(k):

Josh Henderson (Adam)

Jenna Dewan-Tatum (Molly)

Tom Arnold (Father Bailey)

Lauren Storm (Amy)

Derek Lee Nixon (Chester)

Jesse Heiman (Clinton)

De nézhettek horrort ha azt szeretnéd hogy a lány hozzád bújjon.

2013. júl. 10. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!