Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a fiúról, aki kitartóan hívogat titeket randizni facebook-on keresztül?
ti nők nagyobb taplók vagytok, mint mi férfiak.. rinyáltok mindig, h milyen fa**ok vagyunk, erre ugyan ezt eljátsszátok. a nép hülyítés az megy, aztán Ti vagytok felháborodva, amikor csak egy menetre kelletek.
Megtanulhatnátok értékelni a dolgokat, a rendes srácokat!
- vagy "igen, szívesen találkozom veled"
- vagy "nem" és az újabb kérdés után "még mindig nem, és ha nem állsz le a zaklatással, törölni foglak a ismerôseim közül"
ha semmit nem reagálsz, akkor mégis honnan tudhatná a szerencsétlen, hogy mit akarsz???!
Ja kérdező.
Alja nép vagy a nőknek.
Miért nem reagálsz semmit??!!Aztán sírsz,hogy csak ír.
nô vagyok, ennek ellenére teljesen egyetértek a 12/14-es válaszolóval.
Tudod, van az a bûvös dolog, ami úgy hívnak, kommunikáció! Ha ezt beveted, minden kiderül! Akar-e komoly kapcsolatot, mit akar, stb...
ugyanez volt velem is
másodszorra megírtam hogy törölve lesz, nem akarok találkozni beszélgetni stb.
harmadszorra is írt, azt hitte 2 hét elteltével majd máshogy gondolom... hát én meg beváltottam amit ígértem, tiltottam a csába
van aki csak így érti meg hogy NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!