Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöjjek össze a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze a lánnyal?

Figyelt kérdés
Most szeptemberben kezdtem a középiskolát. Nagyon tetszik egy lány a suliban. Tudja, hogy bejön nekem, mert az osztálytársam elmondta neki, és ő (a lány) azt mondta, hogy rendes gyerek vagyok, csak most nem akar párkapcsolatot. A lány egyébként szőke hajú, csinos, jól öltözik, csendes és látszik rajta, hogy nem sarkonálló. Azt nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé. Nem vagyok kigyúrva, elég vékony gyerek vagyok, de azért szerintem nem vagyok csúnya, többször mondták már, hogy nagyon szép a szemem. A belsőm szerintem nagyon rendben van, főleg, hogy tényleg szerelmes vagyok belé és törődnék vele. Nem vagyok szélhámos, nem iszom, nem cigizem, stb. A baj az, hogy nem tudom mit mondjak neki, mert nem szoktunk beszélgetni, ezáltal (reméljük) még nincs közös témánk. Mit tegyek? Hogyan közeledjek hozzá úgy, hogy eredménnyel járjak?

2013. szept. 18. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, honnan tudjuk h őt mi érdekli. Ha én beszélgetnék vele, én szedném fel.
2013. szept. 18. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem értetted? Nem akar párkapcsolatot. Probálkozz később haver!
2013. szept. 18. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
De nem lehet, hogy megtudom hódítani, és rá tudom venni a párkapcsolatra? Egyébként 1 hónap múlva szerintetek már lehetne próbálkozni?
2013. szept. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!