Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális első randi? Csak egy séta vagy mondjuk egy süti mellett?
Hogy értve első randi?
A kiszemelttel az első, vagy még nem voltál randin?
Elsőnek igen. Esetleges folyatás esetén viszont hamar unalmassá tud válni, ha csak keringtek egyfolytában az utcákon/parkban.
Csak azért mondom, mert nekem ahány pasival dolgom volt eddig, egy srác kivételével (aki nem mellesleg, egy hozzám hasonló, csóri diák volt), egyik "férfinak" sem jutott tovább a fantáziája randikon a sétálgatásoknál.
Azért mondtam, hogy csóri, mert nem kell ám nagy dolgokra gondolni, programok címszó alatt el lehetne ám minket hívni egy helyi kis utcai rendezvényre, ingyenes kiállításra, egy közeli kilátóba, parkba, stb. Én legalábbis nagyra értékelném az ilyesmit.
csókkal a végén :$
na persze ehhez úgy kell alakulniuk a dolgoknak... nem is olyan lényeg a csók, inkább csak egymás megismerése :)
de séta + cukrászda tökéletes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!