Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találkozhatnék Budapesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatnék Budapesten jófej 15-16éves lányokkal?

Figyelt kérdés
17éves srác vagyok és egyszerűen nem tudok ismerkedni. A suliban ne lehet, a "szórakozóhelyek" pedig csak arra jók hogy az ember leigya magát. Sok mindent próbáltam de a sors mindig keresztbe tett.
2009. nov. 4. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
És biztos hogy úgy nézel ki ahogy a lányoknak dögleni kéne utánad? Mert ha nem akkor mehetsz akárhova sehol nem fogsz kelleni nekik. Egy olyan fiúnak aki nem úgy néz ki ami a nők bálványa annak százszor többet kell teperni és még akkor se biztos hogy sikere lesz. Bezzek a jócsávók. Ismerem az érzést. Annyira igazságtalan. Talán valami idősebb nő szóba állna veled. Azok legaláb már komolyabbak nem vihogós libák. Csak arra vigyázz nehogy a nyakadba varrják a gyereküket.
2009. nov. 4. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
privi.hu
2009. nov. 5. 00:14
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Szegény első.:)
2009. nov. 5. 04:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Az ilyen oldalak szinte semmire se jók.... ha nem vagyok fent 4-5 társkeresőn akkor egyiken se.
2009. nov. 5. 11:20
 5/10 anonim válasza:

én szívesen beszélgetek bárkivel...

15/L

nem mondom h szerelem meg járunk mert nem nagyon hiszek a netes szerelembe de szívesen segítek becsajozni,kikupálni téged ha kell :)

írj privit ha gondolod ha nem akkor sok sikert! :)

2009. nov. 6. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:

21:09 te nagyon aranyos vagy :) Ja szegény első.Szerencsétlen meg tudatlan is."Idősebb nőt"gondolom te arra gondolsz hogy nekik nem magasak az elvárásaik meg a kis 17 évesekre buknak(bocs kérdező nem becsmérelni akarlak)hát na ha tudnád mekkorát tévedsz...Egy idősebb nő,példák:

20 éves? :Esélytelen vagy nála

25? :Esélytelen vagy mert vagy férjezett vagy elvált,ha gyereke van idősebb komolyabbat keres,ha egyedülálló csak idősebbet

30 +?:Na ő lenne az aki esetleg a sármod miatt bukna rád,de ahhoz hogy egy ilyen nőt szerezz meg RENGETEG élettapasztalat kell,ezek a nők szeretnek beszélgetni is,az meg hogy mi volt ma a suliban nem érdekli őket...

Effektív maradj a 14-16 közt.Ja a kérdésre is írok,te meg ismerkedj "csak úgy"ne csajozni akarj,hallgass a 15 évesre és vedd fel vele a kapcsolatot,meg ismerkedj lányokkal csakúgy.30F

2009. nov. 16. 00:21
 7/10 anonim válasza:

deák

meg aréna meg ezek

2009. nov. 16. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Tarkólövés =/

Amúgy szerintem próbálkozhatsz akárhol. Ha úgy néznél ki, akkor már a suliban is felfigyeltek volna rád a csajok. De persze tehetsz ellen: Mekis zacskó a fejedre^^

2009. nov. 16. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
20:39 ott a pont
2009. nov. 16. 23:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem a külsőmmel van a gond hanem a mai korosztállyal. Nekem ez a technozenés bulizós dolog nem jön be. A suli meg sokmindenre jó de csajozásra nemigazán legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.
2009. nov. 17. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!