Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nálatok kizáró ok ha egy fiú utálja a cigányokat, tehát rasszista?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 22:16
2/20 anonim válasza:
Ameddig nem ez határozza meg az életét mondjuk addig nem :D
3/20 anonim válasza:
Miért lenne rasszista aki utálja a cigányokat.
4/20 anonim válasza:
én még nem találkoztam olyan lánnyal akit ez zavarna, ugyanis ki szereti őket? én megölném mind egy szálig őket
5/20 anonim válasza:
Ó, nálam nagyobb előny mintha szeretné őket.
6/20 anonim válasza:
Nekem már van párom és utálja a legtöbb nem kemencében barnultat. Nem kizáró ok, mivel nekem is rossz tapasztalatom van a többségükkel. Ismerek egy-két normálisat is közülük, de sajnos elhanyagolható. Persze senki nem tehet róla, hova születik, ezért mindig normálisan álltam a kokerókhoz is. Erre mindig elloptak tőlünk valamit. Ráadásul egyszer rajta is kaptuk őket, nnnnaaa, akkor a családom hónapokig nem mert kimenni az utcára, mert nekik állt feljebb, nem is akárhogy. A hatóság meg állítólag nem tehet semmit. A rendőrök (és most kapaszkodjatok meg) azt mondták, ők semmit nem tudnak csinálni, kapjuk el őket és jól verjük meg, majd ők elfordulnak.
8/20 anonim válasza:
Ti mennyire ostobak vagytok! Felver vagyok es eddiig magyar baratnoim voltak es van is! Na mindegy ebbe ne menjunk bels!!
Egy 25 eves antifa! Good night white pride
9/20 anonim válasza:
Szóval te se kezdesz cigány nővel antifa.
10/20 anonim válasza:
inkább jó pont,én sem szeretem őket.De azért ne vigye túlzásba (magyar gárda,stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!