Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erre a szövegre miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a szövegre miért nem válaszol a kiszemelt leányzó? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
szia,mi személyesen nem ismerjük egymást,az az igazság h régebben már nézegettem itt az adatlapod és csak most döntöttem úgy h jelöllek,amit azért tettem mert szép és szimpatikus lánynak talállak és ezért szeretnélek Téged megismerni!ha gondolod írj ! nem tudom h fogsz-e válaszolni erre a levélre mert biztosan eleged van belőle h nap mint nap srácok itt keresnek meg,ami jogos is mert szép lány vagy nagyon,de igazából nekem se volt más választásom a facén kívűl,tudom nem itt illik ismerkedni de hát érted... további szép napot !

2013. szept. 14. 17:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen konzervatív fosokkal ne is törd magad. Próbálj belevinni kis humort, stílust, lazaságot, esetleg kis csipkelődést... NEM bunkó módon, csak piszkáld fel benne a nőt. De persze ehhez külső is kell, ha ránézésre nem tetszel neki, akkor csak személyesen tudsz olyat villantani, ami megfogja...
2013. szept. 14. 17:39
 12/27 A kérdező kommentje:
és mivel piszkáljam fel benne a nőt ? :D nem akarom megbántani,am meg külsővel nincs gond megnyugodhatsz.. :D
2013. szept. 14. 17:41
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

küldj neki egy képet a kukacodról, az mindig beválik!!

[link]

2013. szept. 14. 17:43
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
mert dögunalmas, és dől belőle a copy-paste.
2013. szept. 14. 17:46
 15/27 anonim ***** válasza:
58%

tetszel blahblahblahblahblah tetszel-tetszel-olyan-szép-lány-vagy-aahhh blahblahblahblah

Kb. ezt látom benne. :D Én sem válaszolnék... Bocsi :(

2013. szept. 14. 17:49
 16/27 anonim ***** válasza:
70%

Ömlik a nyál az irományodból. Túl szende, "jó kisfiús". Ez max a 40-50 éves nőknek való udvarló levélnek felelne meg egy társkereső oldalon.

Légy lazább. Ne írd bele azt, hogy "szeretnélek megismerni" mert ezt mi lányok nem igazán lájkoljuk, mivel túl erőltetett. Írd inkább azt, hogy "beszélgethetnénk", vagy "lenne kedved dumálni?" vagy valami ilyesmi. Másik, hogy ne fényezd ennyire az egóját, hogy mennyi szép, mert még a végén elszáll magától. Szerintem nem sok különleges, vagy új van az írásodban, ami megtudná fogni. Nyilván sok fiú rá írt, hasonló szöveggel mint te. Legjobbik esetben is elolvassa, és ezt mondja: "jaj, már megint egy...". Légy kreatívabb, keltsd fel a figyelmét a stílusoddal.

2013. szept. 14. 18:01
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Jaj, a kis szüzek már megint kezdik a lepontozást...
2013. szept. 14. 18:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Félelmetes h mennyire nyálas, és erőltetett. Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy ilyen udvarias fiú a valóságban nincs..és nekem sem jön be még ha lenne is ! Tényleg legyél laza :)
2013. szept. 14. 18:17
 19/27 anonim ***** válasza:

Ömlengős, túl sokat magyarázol. "Biztos sokan keresnek, mert szép lány vagy" NEM. Ez tipikusan olyan mondat, amiről a pasik elhiszik, hogy a nők hallani akarják. Felejtsd el!

Használj mondatkezdő nagybetűket, rendes központozást, és a fogalmazás ne ilyen "ledarálós" legyen. Legyen tömör, rövid, de frappáns.

Egy lány

2013. szept. 14. 18:20
 20/27 anonim ***** válasza:

A Cyrano de Bergerac egyik modern feldolgozása jutott eszembe. Nem tudom pontosan idézni, de kb. valahogy így:

Szeretlek téged. Ha te is szeretsz, tegyél ide egy ikszet: ...

:DDD

Az a baj, hogy a mai fiúk/férfiak már elfelejtettek udvarolni. Miért nem olyan szöveggel kezdeményezel, amivel odaszögezed őt a képernyőhöz, amit újra és újra el kell olvasnia, mert megbizsergeti a pici szívét?

2013. szept. 14. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!