Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy szép lány, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tetszik az osztálytársam, a suliban sokat beszélekk vele néha mellette ülök. Az a nagy problémám hogy nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem, és szerelmes vagyok belé. Az osztalytarsaim szerint latszik rajtam hogy tetszik nekem. Szerintetek mit csináljakk? Én 15fiu vagyok ö pedig 15 éves lány2013. szept. 13. 20:27
2/5 anonim válasza:
Egyszerűen mond meg neki hogy mit érzel iránta.. Ha nem teszed meg akkor az egyenlő egy elutasítással... Próbáld meg!! Lehet hogy te is tetszel neki :)
3/5 anonim válasza:
ha atlagos v annal roszab vagy akkor felejcsed el. a szep lanyoknak a te kordoban csak a magas es jokepu csavok kellenek kesobb mar a penz is kell nekik ofc.
4/5 anonim válasza:
Mond meg neki.
Soha ne keveredj a következő beszélgetésben a haverokkal:
Haver:
- Te látszik rajtad, hogy szereted XY-t.
Te:
- Hogy képzeled, hogy én szerethetek egy ilyen lányt. Nem látod, hogy milyen hülye(csúnya.)
...
5/5 A kérdező kommentje:
A haverok, tudják is hogy tetszik nekeem :-)
2013. szept. 13. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!