Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés könyvtárban. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés könyvtárban. Nem túl snassz ez manapság?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy manapság pl. van olyan csaj aki rendszeresen jár könyvtárba? (és nem úgy néz ki mint "betty, a csúnya lány".XD XD)

Mindenhol irogatják hogy jó ismerkedési helyek pl. könyvtár,

van itt olyan aki könyvtárba találta meg az IGAZIT?

Szerintetek ?

Minek menne vki könyvtárba, ha ott a net, a disco, plázák, meg clubbok csajozni? (csak úgy általánosságba)

18/F

2009. nov. 3. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a könyvtár a legjobb hely, mert átlagban azért van ott,mert szeret olvasni, értelmes. Rögtön lenne közös témátok. Mi a kedvenc könyve, stb.
2009. nov. 3. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Ilyen hulye kérdést csak egy idiot@ tesz fel. Könyvtárban még szép, hogy lehet ismerkedni. Inkább vagyok stréber és könyvtárban ücsörgök, minthogy az idiót@ ingyenkurvä csajok nyafogását hallgassam, vagy pedig a kis menőző stricłket bámuljam!

L/17

2009. nov. 3. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja ott a disco és pláza , de azzal a csajjal se vagy fél éjszakánál tovább...(tisztelet a kivételnek) Könyvtárban miért ne lehetne barátnőt szerezni? Odamész szia mit olvasol/szia nem tudod hol van ez meg az?... Hát nem is tudom, lehet nem a könyvtárban találja emg valaki az igazit, de nem is a discoban/clubban/plázában.
2009. nov. 3. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Sokkal jobb, mint a discoban. Beszédtéma meg van bőven... Menj el néha könyvtárba, és meglátod. :)
2009. nov. 3. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem válaszolók jól leírták a választ, ehhez nem teszek hozzá:) Erre a dologra viszont énis kiváncsi vagyok. Még nem próbáltam, de lehet hogy egyszer meg kellene próbálni, hátha :) Az egyik válaszban volt, hogy mondjuk úgy lehetne odamenni valakihez, hogy: szia, nem tudod hol van ez a könyv?.. sztem ez nagyon jó! Köszönöm az ötletet! :)

Én sem csípem az ilyen kis discós csajszikat amúgy :) De az olyan srácokat se akinek csak arra kellenék..

Remélem szerencsével jársz, próbáld meg! :) Aztán ha van valami, írd meg :) Legalább meríthetek tőled pár ötletet :)

16/L

2009. nov. 3. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs semmi baj vele.

Miért ne lehetne könyvtárban ismerkedni.Ott a disco meg ilyenek... hát igen , ott minden kis qrvát megtalálni. Nem azért vannak normális emberek ott is de nagyon kevés. Egy könyvtárban azért nagyobb a valószínűsége, hogy normális lányt találsz, és nem mindenki néz ki úgy, mint Betty.

2009. nov. 3. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj vele. Az előttem szóloknak igaza van.Amúgy könyvtárba meg nem csak a "betty a csúny lány félék" vannak feltétlen.
2011. máj. 26. 16:53
 8/8 anonim válasza:

Én lány vagyok, 20 éves, és pont mostanában gondolkodtam ezen :D Hogy vannak-e intelligens fiúk akik "nem csúnyák" és a könyvtárba járnak. Bár ezt a bejegyzést úgy látom, hogy már több mint 2 éve írtad... Én inkább könyvtárba ismerkednék szívesen, mintsem diszkóba, plázába... és én nem vagyok csúnya, sőt... szóval én is keresem az igazit, és én is pont a könyvtárra gondoltam. :) Én egy normális lány vagyok, és csúnya se vagyok,(minden nagyképűség nélkül) szóval remélem hogy vannak még normális srácok is akik könyvtárba járnak.

20/L aki szintén a könyvtárba akarja megtalálni az igazit :D

2012. jan. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!