Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csaj 16 éves én most lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj 16 éves én most lettem 24. Találkozni akar. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
PEDOBEAR megmondja neked a tutit tádádádámm
2009. nov. 3. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem velünk akar hanem veled, te döntésed te tudod. De minden képp gondold meg jól.
2009. nov. 3. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz, bármi kisülhet belőle. nem az életkorától függ, hogy éppen mennyire találtok egymásra. ha nem fog bejönni, az sem azért van, mert 16 éves... némelyik kislánynak sokkal több van a fejében, mint hisszük. nem mindenkit csak a frizurák, meg a pasinkkal való felvágás érdekel. hajrá!:D
2009. nov. 11. 13:48
 14/15 anonim válasza:
Meg nyugtatlak nyugodtan találkozz vele.Az én lányom 17 éves a barátja 24 éves és most lesz az eljegyzésük.
2009. nov. 15. 17:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Amúgy már találkoztam vele.
2009. nov. 16. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!