Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogszabályzó zavaró lehet csókolózás közben?
Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 18:01
1/13 anonim válasza:
szerintem nem ha a fiú nem a külsődet nézi
2/13 anonim válasza:
Egy kicsit sem zavaró, tapasztalatból mondom
3/13 anonim válasza:
Nekem is van, és egyáltalán nem zavarja a barátomat, de amióta ismer, azóta van, ezért neki az lenne a furcsa, ha nem lenne, megszoktuk, ezért nem ciki, sőt mások csak azért csináltatnak fogszabályzót, mert szerintük divatos, de én úgy vagyok vele, ha nem muszály, akkor ne csináltassatok, mert nem kellemes érzés!!!!
4/13 anonim válasza:
hát sztem nem:)tapasztalat beszél belőlem;)
5/13 anonim válasza:
Nekem va fogszabim, és abszolút nem zavaró.
6/13 anonim válasza:
én már smároltam egy fohszabályzós fiúval...nem volt rossz:)engem nem zavart:)
7/13 anonim válasza:
Nekem még egy napja sincs hogy fogszabályzóm van... De ez a kérdés nagyon megfogott.. nekem azt mondták hogy ha v.kinek fogszabályzója van az már nem is csókolózhat.. De szerintem ez egy nagy hülyeség.. csak olyan fiúval/lánnyal kell akit ez nem zavar..
8/13 anonim válasza:
nem zavaró
a csók nem arról szól hogy lenyalod a lepedéket a fogáról, hanem megcirógatjátok gyöngéden egymás nyelvét, ilyenkor szinte olyan, mintha nem lenne fogazatunk :D
9/13 anonim válasza:
Engem sem zavar. Én amióta ismerem a barátomat neki van. Csókolózás közbe nem is érzem.
10/13 anonim válasza:
egyáltalán nem zavaró :) ( tapasztalatból mondom , tegnap volt az első :P ) ugyan olyan mint fogszabályzó nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!