Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves lányok, ennyire ronda lennék, hogy senki nem akar velem járni? 16/F
Nekem nem az esetem,de valamelyik lánynak biztos bejössz.:) A napszemüvegen és az öltözködésen változtass!
17/L
Itt a képen elégé fapofát vágsz, ami nem szimpatikus a csajoknak. Ha tetszeni akarsz a csajoknak tanulj testbeszédet, google-n tanulmányozd a témát, tükör előtt gyakorold.
Engem pl. 14 évesen faterom elküldött tánciskolába, és ennek köszönhetek sokat.
Sok gyümölcs és folyadék,húsok és tejtermékek mellőzése. (2 hétre legalább!)
Eközben ajánlanék teafaolajos szappant,fekete szappant,shea vajat. (natúr kozmetikumok,pl. Manna,Ilcsi)
Emellett mosolyogj többet,egy kis frizuraváltás.
ennyi :D
18/L
Hát a kínai póló nem előnyős XD
No meg látszik,hogy gyerek vagy még...
16. válaszoló: Úúúúúde ostoba vagy XDDDDDDDDDD HAHAHAHHAHAHA azta rohadt.
Na, kérdező szerintem ha fogyókúrás tippeket akarsz, megbízható forrás után nézz, ne a sok parasztra hallgass :D
Kedves 16-os válaszoló! 14. váaszoló vagyok.
Ezeket a dolgokat a bőrhibáira írtam!! NEM fogyókúra miatt.
Saját tapasztalataim alapján ezek mulasztották el a pattanásaimat és egyéb csúnyaságokat.
Hoops, a második válaszomat nem ide akartam írni, SORRY! Csak az explorer visszavitt backspaccel ide >< egy barom akarta velem elhitetni egy másik kérdésnél, hogy hízlal, ah iszol, mert ő "tapasztalta", így kevesebb folyadék kell.
A 16-os nem hülye :D SORRY megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!