Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem tisztességtelen dolog egyszerre több emberrel randizgatni? A másik félre/felekre nézve.
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 16:54
11/13 anonim válasza:
Amit vetsz azt aratod! Tehát egyszer a fagyi visszanyal...... hidd el és gondolkozz el rajta.
Mindig olyat cselekedj, hogy gondolj a másik helyzetébe neked az, hogy esne!!! Ha ez nem zavar akkor hajrá!!!
12/13 anonim válasza:
Hozzám egyszer odajött egy lány, mondta, hogy mennyire bejövök neki (én nem ismertem annyira, de úgy döntöttem adok neki egy esélyt), pár nappal utána jött oda hozzám a másik lány aki nekem is bejött, de mivel tisztességtelennek éreztem volna elutasítottam. az első lány közölte velem, hogy csak a barátnőkkel beszélték vajon sikerülne-e elhitetenie velem, hogy szeret és igazából csak szórakozásból rászedett. Közben aki iránt én is éreztem összejött mással, de akárhányszor beszélek vele érzem, hogy nem múltak el az érzései és szerintem azt hiszi, hogy én nem érzek iránta, ugyanis nem mondtam el neki. Eddigi teljes életem legrosszabb döntése volt elutasítani! Nagyon megbántam.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem tisztességtelen több emberrel randizgatni, amíg mindenki nyílt lapokkal játszik. Bár nem igazán értem, kérdező, hogy nálad mi a különbség az ismerkedés és a randi között? Számomra ezek szinonimák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!