Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghívott magához vacsorázni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívott magához vacsorázni. Mit vigyek?

Figyelt kérdés

Meghívott magához vacsorázni egy srác. Ilyenkor ugye illik vinni valamit, de mit? Nem nagyon iszik alkoholt (én sem). Még eléggé az elején járunk a randizgatásnak. Lefeküdni nem fogunk, úgyhogy ne azt írjátok, hogy gumit, vagy valami hasonlót.

Köszi

22L

2013. szept. 7. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gumit mert nem tudod mennyit isztok
2013. szept. 7. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is süssél te valami sütit. ne kell nagy házi krémesnek meg mit tudom én nagy cuccnak lennie de valami egyszerű és mégis finom süti. Annak biztosan örülni fog hiszen te magad készítetted amivel fáradoztál is. :))

ha pasi lennéék és ebben a szituban lennék ennek tuti örülnék :))

2013. szept. 8. 22:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, a süti lett a nyerő :)
2013. szept. 10. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
:)
2013. szept. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!