Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Számotokra milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra milyen egy különleges lány?

Figyelt kérdés
Belsőleg elsősorban. Milyen a gondolkodása, vagy mihez ért, ilyenekre gondolok.
2013. szept. 3. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Normális. Sajnos a mai világban az már különlegesnek számít.
2013. szept. 3. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
VAn egyénisége, és önálló gondolatai.
2013. szept. 3. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így megmondani.
2013. szept. 3. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Hát számomra olyan a különleges lány aki nem a mai b_zi divatot követi ahol minden a facebook körül forog. Olyan lány akivel meg tudok beszélni akármit, és eléggé komoly témákról is lehet vele társalogni.

De életemben egy ilyen lányt ismertem meg, azóta se többet. :(

2013. szept. 3. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Okos... Most ez nem hangzik lehengerlően de hidd el összesen KÉT ilyen lányt ismerek akire én aztmondom ,hogy okos.
2013. szept. 3. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:

személyisége alapján. Én pl nagyon bírom az olyan csajokat akik saját maguk is megállnak a lábukon , meg tudják védeni magukat.

Nem csak az ez a fajta jön be , de elég pozitív dolog nálam :D

2013. szept. 3. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez egyénenként változik. olyan mint ,,én" :) okos, de nem okosabb nálam (esetleg más téren), van humora, nem csak nekem kell felvidítani őt, életvidám, benne van a hülyeségbe, lehet vele nyíltan beszélni akármiről, bújós...és még sorolhatnám. (sajnos én még nem találkoztam ilyennel, pedig számtalan szép és okos lány van mindenfele) 25/f
2013. szept. 3. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

Én azt veszem észre csajokon, h nincs állandó, önálló véleményük. Vagy nincs is véleményük, mert nem tudnak/akarnak belegondolni dolgokba ês véleményt alkotni, vagy van, de folyamatosan változtatják saját hangulatuktól vagy külső befolyástól függően. (Am férfi is van ilyen).Ezért úgy érzem, hogy az ilyen csajokhoz szólni sem érdemes.

Jó lenne egy olyan lánnyal találkozni, akinek határozott, átgondolt, észérveken és személyes meggyőződésen alapuló véleménye van, amiben hisz és ki is tud állni és nem tudom meggyőzni bárminek az ellenkezőjéről 5 perc alatt!

Továbbá a mai világban különlegesnek számít az, aki nem issza le magát és fekszik le random pasikkal minden szombat este.

2013. szept. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!