Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha simogat az jelent valamit?
Figyelt kérdés
MOst akar valamit tőle vagy nem? Nyáron közös helyen volt dolgunk egy lánynal akivel jól elbeszélgettünk. Adott jeleket hogy tetszik neki a hajam meg is simogatta stb
múlthéten buliban még a derekamat is átölelte de közben meg tudom róla hogy nagyon barátkozós szinte mindenkit ismer most mit gondoljak?:S
2009. nov. 1. 19:55
1/6 anonim válasza:
Hívd el valahova arc! Sose fogod megtudni ha puncid van.
2/6 A kérdező kommentje:
Vágom öreg csak mindig az ilyen csajok tetszenek akik fűvel fával összeállnak :S
2009. nov. 1. 19:58
3/6 anonim válasza:
Mondjuk a tapasztalataim szerint az a csaj aki mindenkivel ismerkedik, mindenkivel érintkezik is. Hívd el valahova ahogy tanácsoltam egy jó esti sétára lehetőleg ne sok ember közé , mert lehet ismerne ott valakit.
4/6 anonim válasza:
mittom én, esze semmi dugd meg jól!
5/6 anonim válasza:
Szerintem sok mindent jelent! Gumit használni mert pórul jársz ha nem !!!
6/6 anonim válasza:
20:24-gyel értek egyet. Nekem is van egy ilyen ismerősöm, és egy nagy rib@nc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!