Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy srác akibe beleszerettem miután lepattintottam?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki tavaly végig nyomult rám, de én elutasítottam. Idén bementünk a suliba és valami elkedett feszülni a gyomromba, és egyszercsak ésrevettem nagyon bejön a srác, viszon idén nem nyomul és alig beszélünk. Beleszerettem, viszon félek, ő már nem igy érez irántam:( , nagyon kétségbe vagyok esve..:(2013. szept. 2. 19:52
1/4 A kérdező kommentje:
Azota teljesen megváltozott, ezért szerettem bele.
2013. szept. 2. 20:09
3/4 anonim válasza:
Bármennyire is könyörtelen, 1-essel egyetértek.
4/4 anonim válasza:
Mi változott meg benne? A külseje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!