Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem horkolok és nem kell elszaladni mellőlem, ha le veszem a cipőm. Szerintetek is főnyeremény vagyok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 19:03
11/20 anonim válasza:
ja a héten a várható fődíj egy nem horkoló nem talpszagú pasi? ilyenkor nem azt mondják, hogy mennyi, hanem azt, hogy mi az any@'d van?
12/20 anonim válasza:
6-os, besírtam :D
kedves kérdező: eszed van? humorod? (bár az biztosan akad :D ) beszélgetni lehet veled? ha ezekre IGEN a válasz, és még magabiztos is vagy, akkor már lehet Veled kezdeni valamit :)
13/20 A kérdező kommentje:
Nekem ment és még nagyobb hülyeséget is ki tudnék írni. De hosszú távon hidd el zavarna, ha valaki melletted horkol, mint egy ogre
2013. szept. 2. 19:08
14/20 anonim válasza:
ja mellesleg ki szerint is vagy főnyeremény? egy majom szerint?
15/20 anonim válasza:
Valami gonosz, cinikus megjegyzést akartam írni ide, mondjuk olyat, hogy "Ja, és vicces videókat sem kell nézniük a nevetéshez, elég, ha leveszed a gatyád?", de végül is rájöttem, hogy túl szellemes a kérdés ahhoz, hogy ilyen ízléstelen dologgal álljak elő, ezért nem is írom le. :)
16/20 anonim válasza:
Ha én leveszem a cipőm, mellőlem nincs idő elszaladni. Meghalsz azonnal.
17/20 Pain for Pleasure válasza:
Engem zavar a horkolás, minden apró zajra felébredek, úgyhogy ez egy hatalmas plusz pont nálam. :D
18/20 A kérdező kommentje:
14: anyád mondta, hogy az vagyok, kérdezd csak meg tőle.
Üzenem neki, h hétvégén várom. :)
2013. szept. 2. 19:11
19/20 anonim válasza:
max. a 80 éves Marika néni mondja, hogy fődíj vagy, mert beteszed neki a protkóját kolléga rögzítővel, meg kenegeted a talpát, azt aszongya majd neked: ejj fiacskám csak megérte egyszer lottózni, megnyertem a fődíjat. csak aztán nehogy te is igenember legyél majd
20/20 anonim válasza:
#18 ez viszont már nem volt vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!