Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nagyon féltékeny a pasim! Mivel tudnám neki bebizonyitani azt, hogy szeretem és, hogy sosem csalnám meg?
lécccy irjatok mert nagyon FONTOS és SÜRGŐS lenne!!!!!!!!!!!!!
Előre is köszi mindenkinek!!!!
Ha lehet sokan irjatok!!!!!!!!!
semmivel. sajnos.
a féltékenységnek semmi köze a szerelemhez.
birtoklási vágy és kisebbrendűségi érzés meg önbizalomhiány
nem azért féltékeny, mert te ilyen, vagy olyan vagy, hanem azért mert ő ilyen. te a saját viselkedéseddel max. azt tudod elérni, hogy nem szolgáltatsz okot neki. Azaz gyakorlatilag bebörtönzöd magad.
Hosszútávon a dolog csak akkor működik, ha igazi szolgalelkű vagy és beéred emberi kapcsolatok szempontjából egyedül a pasiddal. Egyébként elöbb-utóbb ki fog borulni a bili.
Szerintem dobd ki. Igaz, hogy ezzel kvázi őt fogod igazolni, de legalább lehetőséget fogsz kapni egy normális kapcsolatra.
Azert nem lehet ezt igy mondani h normalis es nem normalis...meg egybol nem lehett azt mondani hogy "dobd ki"...azert egy olyan kapcsolatban ahol a felek szeretik egymast ez nem eppen igy megy!!!
En 10 honapja elek boldog kapcsolatban, amellett, hogy a parom allandoan feltekenykedik, "ez ki volt" "miert koszontel neki" "miert integettel neki" "ha nem leszek itthon biztosan majd..." stb stb...es nem azert van ez mert okot adtam ra...mondtam is neki h soha semmi okot nem adtam ra h megcsalnam, ugyh nem tudom milyen baja van...ja es azt szoktam csinalni, mikor jon az utoln szembe egy ismerosom (pl volt oszt. tars) s megkerdi nagy flegman h "na e ki volt, miert koszontel?" megmondom neki h azert koszontem mert vele szoktam csalni mikor eppen nincs itthon:D persze ilyenkor koppan neki h kar volt megkerdezze...
A feltekenyseg pedig NEM CSAK annak a jele h nem bizik meg benned, lehet a feltes (NEM FELTETLENUL BIRTOKLAS) jele is, hogy nem akar elvesziteni, hiszen Te vagy neki a legfontosabb.
E miatt ne szakitsatok, mert ezt kulturaltan meglehet beszelni, ha nem megy az h poenkodsz akkor vedd komolyra a dolgot, es kerdezd meg h miert feltekeny. (valoszinu az lesz a valasza h azert mert nem akar elvesziteni) remelem segitettem sok sikert:) Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!