Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hivjak el 1 lányt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hivjak el 1 lányt a suliban randizni? és hova vigyem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, lehetőleg úgy, hogy a barátnői ne nagyon legyenek ott..

Hány éves vagy?

Amúgy hogy hova vidd.. hát nekem pl a beülős helyek annyira nem jönnek be, mert ott égő, ha megakad a beszélgetés :D valami tartalmas program kéne. Még akár a mozit is jobbnak érzem, feltéve ha előtte/utána tudtok még beszélgetni :)

Vagy pl itt van koripálya is, én oda is szívesen elmennék ^^ (persze ehhez alapfeltétel az h tudjon korizni :D)

17L

2009. nov. 1. 18:26
 2/11 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2009. nov. 1. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És a lány mennyi? Amúgy az, hogy hova vidd el, függ az ő beállítottságától is, szóval meg kell ismerned valamennyire, hogy mit, miket szeret..
2009. nov. 1. 18:45
 4/11 A kérdező kommentje:
lány most lesz 15
2009. nov. 1. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
huh bakker iskolából nem szabad senkit elvinni,egyszer majd megunod és lesz dulifuli a suliban ....:(ismerem ezt
2009. nov. 1. 19:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk, csak ha támad. elmondta az előző is
2009. nov. 1. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
igazuk van de a szerelem nem válogat..ha sulitársa, hát sulitársa, ez van!!
2009. nov. 1. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ti keveritek a sulitársat és az osztálytársat. Ha mégsem és sulitársa gondoltok, akkor mégis honnan kéne csajt találnia? Menjen el másik városba?
2009. nov. 3. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Első kommentelőnek igaza van akor amikor nincsenek ott a barátnői szerintem is vidd moziba az a legjobb vagy ha nem akor parkba sétalni.A előzőknek is igazuk van én most 1 iskolatársmmal járok és probáljuk tutokban tartnai mert a többiek nem hagynának békén és ezt már 1 hete csinaljuk de má nem varunk tovább nem érdekel ki mit mond nem titkolodzunk tovább.
2009. nov. 3. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Sok tapasztalatom van a házinyulakkal kapcsolatban....Nagyon sok csajt hívtam már el suliból, jártunk is,meg minden ....:D aztán amikor vége,akkor va.lahogy az egész suli megtudja(ha kicsi a suli) ha meg nem,akkor a többi osztálytásának elmondja,és akkor meg ők néznek úgy rád,mintha keresztbe akarnának kúrni a szemükkel....de egyébként 1-2 hónapig tartanak ezek a dolgok,de addig jó sokat lehet sunázni:D
2009. nov. 3. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!