Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma leöregezett egy idős pasas.26 éves vagyok ez női korban már öreg?
"Középkorú meg az, aki 35-40 múlt,de ne izgasson:D."
Hát vigasztald magad ezzel, de egy 30-31 éves nő már akkor is középkorú, és nem fiatal.
"Hát vigasztald magad ezzel, de egy 30-31 éves nő már akkor is középkorú, és nem fiatal."
Erről az jut eszembe, hogy a nők életének leghosszabb 10 éve a 30. és a 31. születésnapjuk között van :)
nem csak a feszes bőrön van a hangsúly. a lényeg a nők átütő többsége az idő haladtával csak veszítenek a vonzerejükből. sokan 30 évesen már gyereket szülnek ami azért leamortizálja őket. én biztos vagyok benne, hogy a nők a csúcson lánykorukban vannak ami 17-25 között van. ez a csúcs, soha olyan vonzóak nem lesznek! persze kivétel mindig van, mert sok csinos 30, de akár 35 éves is akad aki bombanő, de ez a kisebbség.
ellenben a férfiak csak érnek a korral. nekem csak jót tesznek az évek, minden értelemben csak fejlődök, fizikálisan is, nem csak mentálisan. nem hiába, hogy sok 35-40 éves férfi simán 25 éves barátnőt tart.
lehet itt ócsárolni, hogy hímsovinizmus meg hogy mindenki annyi éves amennyinek gondolja magát, de a biológiát nem lehet becsapni. a tények magukért beszélnek! kivétel van, de nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!