Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma leöregezett egy idős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma leöregezett egy idős pasas.26 éves vagyok ez női korban már öreg?

Figyelt kérdés
Azt mondta 25 felett már nem vonzó egy nő szerinte és már túl öreg...
2013. szept. 1. 18:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy az idő telik, a nő csak satnyul, a férfi ellenben nemesedik.
2013. szept. 2. 11:13
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

"Középkorú meg az, aki 35-40 múlt,de ne izgasson:D."

Hát vigasztald magad ezzel, de egy 30-31 éves nő már akkor is középkorú, és nem fiatal.

2013. szept. 2. 11:27
 23/27 anonim ***** válasza:

"Hát vigasztald magad ezzel, de egy 30-31 éves nő már akkor is középkorú, és nem fiatal."

Erről az jut eszembe, hogy a nők életének leghosszabb 10 éve a 30. és a 31. születésnapjuk között van :)

2013. szept. 2. 12:32
 24/27 anonim ***** válasza:
#21, a Férfi Nőt kíván, a fiú pedig lányt ...
2013. szept. 2. 13:01
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

nem csak a feszes bőrön van a hangsúly. a lényeg a nők átütő többsége az idő haladtával csak veszítenek a vonzerejükből. sokan 30 évesen már gyereket szülnek ami azért leamortizálja őket. én biztos vagyok benne, hogy a nők a csúcson lánykorukban vannak ami 17-25 között van. ez a csúcs, soha olyan vonzóak nem lesznek! persze kivétel mindig van, mert sok csinos 30, de akár 35 éves is akad aki bombanő, de ez a kisebbség.

ellenben a férfiak csak érnek a korral. nekem csak jót tesznek az évek, minden értelemben csak fejlődök, fizikálisan is, nem csak mentálisan. nem hiába, hogy sok 35-40 éves férfi simán 25 éves barátnőt tart.

lehet itt ócsárolni, hogy hímsovinizmus meg hogy mindenki annyi éves amennyinek gondolja magát, de a biológiát nem lehet becsapni. a tények magukért beszélnek! kivétel van, de nagyon kevés.

2013. szept. 2. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
#25, a létezés lényege nem a testben van, hanem a Lélekben ...
2013. szept. 2. 14:05
 27/27 A kérdező kommentje:
És minden 35-40 éves férfi évente cseréli a 25 éves barátnőjét, mert már 26 lesz és az már túl öreg,nem?..
2013. szept. 2. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!