Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fog még jelentkezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még jelentkezni?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal aki nálam kicsit idősebb (ő 20 éves) közös ismerős lévén ismerjük egymást. Ő hívott randira.A végén hazáig kísért majd azt mondta "Köszönöm az estét,jól éreztem magam.Majd még beszélünk" és adott puszit.Meg azt mondta sajnálja,hogy ilyen korán haza kell mennem.Ez volt múlt hét pénteken,és utána elment nyaralni úgyhogy nem is vártam hogy jelentkezzen.De napok óta otthon van és semmi..Fog jelentkezni még,vagy ne is számítsak rá egyáltalán? Tudom,hogy túl parázom meg minden de tényleg érdekel a srác és nem tudom mit csináljak. 16/L
2013. szept. 1. 02:04
 1/6 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%
Várj, számíts rá, de ne éld bele magad, ennyi a recept és nem fogsz csalódni.
2013. szept. 1. 02:06
 2/6 anonim ***** válasza:

sztem írj rá,hogy milyen volt a nyaralás meg ilyenek

és ha utána se ír rád nem is jelentkezik akkor hagyjad

én ezt csinálnám :)

2013. szept. 1. 02:08
 3/6 anonim ***** válasza:
egy hét után? szerintem kizárt
2013. szept. 1. 02:14
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Maximum órán fog jelentkezni.
2013. szept. 1. 02:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

áhhhhhh felejtős.

nem jelentkezik = talált másik lányt, akivel tudott szexelni/szexel most is.

ismerős helyzet.

ha annyira érdekelted volna/komolyan vett volna, akkor talán még nyaralás alatt is, de nyaralás után mindenképpen írt volna magától is a gyerek.

szerintem csak a szexre pályázott nálad is.

ne írj neki, ő dolga lenne keresni téged, mivel ő a fiú.

mivel nem keres, ezért egyértelműen nem is akar már tőled semmi komolyat.

ha te írnál neki, csak bizonyítást/számlát kapnál arról amit elmondtam, mert vagy:

A, elküldene

B, bevenne harmadiknak a szexhez

C, rádhajta, megfektetne, majd átlépne rajtad

és ha még ennek tudatában is írsz neki, csak még inkább rosszabb lenne a szitu, mert megalázkodnál előtte, hiszen egy pasi után egy lánynak futni elég égő dolog, ugyebár.

ne számíts rá egyáltalán, hogy komolyan akar téged.

ne hagyd hogy kihasználjon, légy bölcs és hallgass rám.

felejtsd el a tagot.

találsz te ennél értelmesebbet, aki csak téged akar, és nem a szex miatt, hanem komoly kapcsolatra.

2013. szept. 1. 02:23
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Első válaszolóval értek egyet! Türelem rózsát terem.
2013. szept. 1. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!