Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Pasizási praktikák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Pasizási praktikák?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem. Nem szeretném ha úgy tűnne hogy nyomulok rá,meg minden,azt szeretném elérni hogy ő kezdeményezzen,de mégis hogy érhetném el?Én úgy tudom a pasik nem szeretik a nyomulós lányokat!!meg soha nem voltam rászorulva hogy nyomuljak!nagyon tetszik a fiú,légyszíves segítsetek!
2009. nov. 1. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
hát.. ez nagyon összetett. honnan ismered? suli? edzés? net? haveri kör? közeledj hozzá.. beszélgess vele... dumálgassatok:) suliba wesetleg segíts neki.. és ha igy jol összeismerkedte, és a pasi vonzodik hozzád akor kezdeményezni fog;) amugy hány évesek vagytok?
2009. nov. 1. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát egy barátomon keresztül ismerem Őt. Én 20/L Ő 19/F,de csak 3 hónappal vagyok idősebb nála:)Ide jár egyetemre de amúgy egy másik megyébe lakik.
2009. nov. 1. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
hát! nem biztos, h túl jó 5let, de menj oda hozzá: "Bocs nem találom a telefonom, ide adod a tied, h felhívhassam?" ha odaadta felhívod a telefonod, és te tudod az ő számát és ő is a tied. Bármikor fel tud hívni. (ezt még nem próbáltam ki, de jónak tűnik :) )
2009. nov. 1. 16:30
 4/7 anonim válasza:

szia

nem akarlak elkeseríteni de ha 3 hónappal idősebb vagy nála az lehet hogy zavarná a legelején még ne mond meg neki ha még nem tudja,. nálam egyszer 13 nappal volt csak fiatalabb egy srác és annyira zavarta hogy nem jöttünk össze:S

azért kívánok neked sok szerencsét

2009. nov. 7. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:

próbálj vele beszélgetni, kérdezd meg tőle h van-e barátnője stb :)

utolsó hozzászólónak: butaságot irtál. 3hónap az semmi. és ha veled azért nemjött össze egy srác mert 13nappal idősebb voltál akkor valoszinüleg csak nem akart megbántani h nem jösz be neki..

2009. nov. 7. 11:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát a 13napos...főleg semmi,és a 3 hónap sem az...főleg h az előző barátom 4 hónappal volt fiatalabb és nem amiatt szakítottunk...szerelemben nem lehet a kor meghatározó...jó 25év korkülönbségnél már igen:)de ilyen kis távlatokban nem:)Most elhívom ide oda remélem sikerül:)
2009. nov. 7. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát bocsi, de akit én ismertem és így meg akart szerezni egy fiút, annak még sosem jött össze.

Először is ne akard annyira. Ha látja rajtad, hogy bármikor megkaphat, csak azért sem fogod érdekelni.

Másodszor: a nők ha azt akarják, hogy egy pasi kezdeményezzen, akkor kirakják mindenüket, és kihívóan viselkednek( nem ajánlom)

Harmadszor: manapság már nem gáz, ha a nő kezdeményez, de nem kell túlzásba vinni.

Negyedszer: Ez mindig így van: mindenkinek kellesz, csak éppen annak az egynek nem , akit kiszemeltél és ha már nem kell ő neked, akkor fog beléd szeretni.

Sok szerencsét!!!!!!

2009. nov. 8. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!