Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bókot lehet mondani egy alacsony lánynak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 23:25
11/15 Yuumia válasza:
igen a törpilla és a kis tündér aranyosak, én speciel szeretem, ha bókolnak, mert én se vagyok magas 160cm és én szeretem a magas fiúkat.. :)
12/15 anonim válasza:
11# ha gondolod 180 magas vagyok :D
13/15 anonim válasza:
Törpillának semmiképpen ne hívd!!!
Én is alacsony vagyok.És utálom,ha úgy hívnak.
Szerintem ne utalj a magasságára,mert szerintem nem venné jó néven.Én pl utálom,ha azzal jönnek,hogy milyen kicsi vagyok,amiről persze nem tehetek.És ha bókolnak is ..,de hidd el nem lenne szerencsés... Én pl szívesebben foglalkozom egy olyan hódolóval aki nem a magasságomra figyelmeztet folyton...
És a többi alacsony barátnőm is ezen a véleményen van.
Bár ez a csajtól is függ..,ha nem zavarja,hogy kicsi... akkor aztán mind1.
14/15 Kati Tibor válasza:
Kicsi kicsi hallacska nagyot ugrik :D
15/15 anonim válasza:
Erdekes :)) en lany vagyok es alacsony is koromhoz kepest. Engem nem zavar ez sot szerintem nincs annal aranyosabb ha a fiu magas a lany pedig alacsony. :))oda vagyok a magas sracokert. minden fele becenevek aranyos bokok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!