Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok szoktak nyilvánosan randizni?
Honnan tudod, hogy ha két ember együtt van, az éppen meleg e, vagy éppen randizik?
Miért ne? Lehet, hogy melletted a buszon áll két ember, aki éppen randin van egymással és mennek valahova.
MOn ez talán még nem annyira szokás, csak kevés közegben: pl. meleg bárban, vagy közeli barátok között? Éjszaka buliból hazafelé néptelen utcán..? (találgatok csak, nem volt még meleg kapcsolatom)
Berlinben éltem valamikor, 'érzésre' azt mondanám, a melegség bevállalása ott igen gyakori(Bp.-hez képest), de azért nem annyira mutatják ki mint egy átlagos heteró pár, a kézenfogva sétálas sem annyira gyakori mint fiu+lány között.
De azért: Berlinben láttam már éjszaka, 'oldott hangulatban':) férfiakat csókolózni(senki le se sz*ta), és ott a kézenfogva járás bizonyos környékeken teljesen elfogadott, és elég kevés helyen lenne belöle "baj" (rossz hírü negyedekben ettöl is tartozkodnék).
Munkahelyemen (egyetem) is volt egy srác(~30), teljesen 'out' volt, de azért amikor együtt látuk a barátjával nem voltak annyira nyíltan gyengédek mint egy lány&fiú tudna lenni.
Fiatalabb diákok között is ismertem pár meleget (mind külföldi volt, nem helyi), de nem tudom már, hogy pl. jártak-e kézenfogva (Egyiknek elötte halt meg a barátja:(
(Berliniek nemrég választották 3.ra Wowereitet polgármesternek, aki meleg)
Ugy tippelem, 'még világabb' városokban London, Toronto, NY, még több olyan helyszín, szituáció van ahol a szexuális vonzalom kimutatása elfogadott melegek között is, ezeket a helyeket nem nagyon ismerem.
Londonban egyszer nappal láttam egy ~18 éves srácot szerelmesen megcsókolni a barátját, aztán virtually *átlebegett* az úttesten - ó a szerelem:DD kb. bevilágította az utcát, de sztem senkit nem zavart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!