Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról az értékelésről, hogy "nem rossz"? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik és köszönőviszonyban vagyok vele, meg valamennyire ismerem is, és egy ismimmel, bár annyira nincsenek jóban, beszélgette, és egyszer én voltam a téma( ezt csak később tudtam meg)és azt mondta rólam a srác, hogy "nem rossz".. Ez mit jelenthet? Lehet még ebből vmi? Tudom, hogy ez így hülyén hangzik, szal ne cinkeljetek pls. Köszi a válaszokat előre is. :)
2009. okt. 31. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csinos szinonimája mondjuk. Nem topot jelent, de biztosan pozitívot. A többi csak rajtatok múlik.
2009. okt. 31. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Pasi nyelven a NEM ROSSZ= megdugni jó, de másra nem kell.
2009. okt. 31. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Vagy még azt is jelentheti, hogy "nem mondok róla rosszat mert még a végén visszamondják neki"
2009. okt. 31. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Én is kb ezekre gondoltam, de nem tom még mindig mire vélni..
2009. okt. 31. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

1.Nálam jelentheti azt hogy nem akarok róla nagyon rosszat mondani.

2.Megdugnám de az ismerőseim előtt nem vállalnám fel.

3.Nagyon bejön csak nem gondolom hogy másnak is és ha nem akarok konkrétan másnap ráhajtani akkor nem mondom hogy álmom minden vágya ... mert így fura helyzetet szülhet a dolog.

2009. okt. 31. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
ehh, én is mondtam már pasira, hogy "nem rossz". szinonímája a "valakinek biztos bejön, de nem nekem"-nek. csak hát nem akartam megbántani:P
2009. okt. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!