Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol Tudnék ismerkedni olyan lányokkal akik lazán, 'Reppesen' öltözködnek?
Én egy Rapper srác vagyok és arról érdeklődnék h hol találhatnék ugyanilyen rapper,laza lányokat is?
Nem vagyok egy nagy bulizós ember,szal az kizárva:)
Vagy egyáltalán hol találok olyan lányokat akik az 'ilyen' pasikat szeretik?
ha esetleg itt is lenne hasonló lány az nyugodtan írhatna:P
hm...hát nagyon nagyon köszönöm (+ abszolút ríszpekt:D) az eddigi válaszokat:)
hát a debrecen is picit messze van...:/
ugyanis én Budapesti vagyok...:)
további válaszokat szívesen fogadok:D
Repper lányon mit értesz? Mármint öltözködésben/stílusban repper? (gondolom igen, de azért megkérdezem) vagy olyat aki ilyen zenéket hallgat?
Szerintem kevés repper lány van, legalábbis stílusban. Viszont sokan szeretjük a rap zenéket. ;)
Esetleg ajánlanám a Hip-hop fesztivált. Mintha nem olyan régen olvastam volna róla, hogy lesz...
igen természetesen olyan lányokra gondoltam aki úgy öltözködnek...mint ahogy írtam is a kérdésben(lásd:"'Reppesen' öltözködnek?" na de ezmár részlet kérdés:)
köszi az infót majd utánna nézek h mi isez,így konktéran nem hallottam róla ^o)
hát az gáz.
1x az én szüleimnek sem tetszett, de megbeszéltem velük hogy mostmár igenis saját stílusom van,és az bizony ez:)
megkérdeztem h jobban örülnének-e neki hogyha csövesként néznék ki vagy inkább legyen ez?:D a válasz egyértelmű volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!