Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csajozzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem tudom hogy mit csináljak miután odamentem egy csajhoz. Nem tudom hogy hogyan kezdeményezzek beszélgetést vagy hogy egyáltalán miről beszéljek vele. Normális válaszokat kérnék szépen. Köszönöm.

16/F

2013. aug. 26. 21:51
 1/7 anonim válasza:
Add önmagad :)
2013. aug. 26. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Bár a csajozás első pontja a nézz ki jól, szerintem te nulladikként válassz egy maszkulinabb nevet.
2013. aug. 26. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: Kössz

Második: -.-

2013. aug. 26. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Először szerintem barátkozz csak.. nem szeretem ha egy pasi röktön rámenős :)Miután már haveri viszonyban álltok (2 hét alatt ez megmegy)és érzed, hogy a csajnak sem lenne kifogása, ha "egy szintel tovább lépnétek" akkor kezdeményezz :)
2013. aug. 26. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:

legutóbb engem és barátnőmet úgy szólítottak le h: sziasztok,kértek zsepit?

mi meg csak néztünk,nevettünk,aztán az egyik elkezdett kérdezgetni hány évesek vagyunk,megnézzük e együtt a tűzijátékot,mi a nevünk hasonlók és egész este velük lógtunk.szóval a zsepis csajozást ajánlom:)

2013. aug. 26. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:

A srácok eddig is így tolták, csak a monitor előtt.

2013. aug. 26. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
javaslom ha kezdő csajozó vagy akkor a megszólitást kezd indirektel.ez azt jelenti hogy ne fejted ki előre mik a szándékaid.indirekt módszer alatt azt értem hogy pl felteszel neki egy véleményt kérő kérdést pl(ha terepen vagy): én:"szia.egy gyors női véleményre lenne szükségem.nem tudom véletleün,hogy hogyan szaporodnak a teknősök?" . ha érdekel a többi módszer is akkor lépj erre az oldalra: [link]
2013. aug. 27. 14:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!