Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így jól van?
Figyelt kérdés
6 éves korom óta együtt vagyok a barátommal. minden nap beszélünk, majdnem mindennap találkozunk. már 5 éves korunk óta. mindenki mondja, hogy szakítani fogunk, mert hogy az örök szerelem nem létezik. együtt volt az első csók, az első az.. és nagyon szeretjük egymást. amikor együtt vagyunk mindig ölelgetjük egymást még most is. ez nagyon jó, csak mindenkit nagyon idegesít már. nem tudom mit kéne tenni, hogy elhiggyék, hogy mi egymásnak lettünk teremtve. Írjatok! 18/L2013. aug. 26. 17:21
2/9 anonim válasza:
Ha ez így van akkor minek törődsz másokkal? törődjetek egymással.
3/9 anonim válasza:
Mond meg nekik.: " Figyu gondoljatok azt amit akartok szeretjük egymást és együtt leszünk és kész! Ha ez nem tetszik valakinek az így járt!"
4/9 kendrazoltan válasza:
Az én véleményem az, hogy másokat ez azért zavar, mert nekik nem adatik meg...az ilyen NAGYON ritka, minden tiszteletem a tiétek...küldeném nektek ennek örömére a Kozmix-tól a Kisvilág c. muzsikát... ;)
5/9 anonim válasza:
De miért mások véleménye érdekel?
Sz..rni rájuk,nekik ez nem adatott meg,csak azért mondják.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! :)
2013. aug. 26. 17:32
7/9 anonim válasza:
Nem másnak kell bizonygatni, hogy a te kapcsolatod márpedig jó. Törődjenek a saját dolgukkal ^^ vagy ha annyira nincs semmi dolguk, hogy pont ezzel kelljen foglalkozniuk, akkor csak tojd le :)
8/9 anonim válasza:
légy büszke ők csak irigyek rátok hisz nekik nem sikerült én gratulálok nektek :)
9/9 anonim válasza:
de jó lenne ide 10 év múlva is visszanézni, hogy még együtt vagytok :) remélem így lesz, bár az élet lecsap...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!