Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bír engem, bírom őt, tudjuk is egymásról, akkor miért nem lép?
Tett 1-2 árulkodó megjegyzést, de csak ilyen hülyéskedősöket.
Egyik legjobb barátomnak mondta h mennyire bír engem, tehát tudta h megtudom.
Mivel ő konkrétan nem próbálkozott, én se adtam csak 1-2 apróbb jelet.
Lehet, hogy nem biztos az érzéseiben, fél a visszautasítástól, nem mer lépni...
Te is megteheted az első lépést :D
"nem akarok egyértelmű se lenni" ezt a részét nem értem.
amúgy meg ti most barátként tekintetek egymásra vagy, csak ő nem tudja hogy te már többet képzeltél ebbe bele?
szerintemlehet azért nem lép mert ő úgy tudja hogy te a barátjaként tekinted, és nem akarja elrontani egy gyors lefojású szerelemmel ezt a barátságot.
de lehet bármi más is.
vagy adsz neki egyértelmű jeleket mivel nem biztos hogy a célozgatás,rávezetés nála is működik.
Áhh.
Megcsókolt, csodálatos volt minden, majd mondtam, hogy nekem ez fura, és akarom, de idő kell. Tehát tisztáztuk szándékainkat, majd én hívtam el talizni ezután, kérdezte, hogy találkozunk -e a héten, vártam, hogy írjon, írt, eljutotottunk a szia, mizu-ig és nem hívott el... :D
Azóta az este óta nem lépett, semmit. Pedig tudja, hogy nekem sok tali kell a bizalomhoz, mégis. Ezek után, én már meg sem lepődök, hogy bizonytalan helyzetben nem lépnek a fiúk. :'D
> én se adtam csak 1-2 apróbb jelet
És miből gondolod, hogy ezeket észrevette? Valszeg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!