Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bír engem, bírom őt, tudjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bír engem, bírom őt, tudjuk is egymásról, akkor miért nem lép?

Figyelt kérdés

Tett 1-2 árulkodó megjegyzést, de csak ilyen hülyéskedősöket.

Egyik legjobb barátomnak mondta h mennyire bír engem, tehát tudta h megtudom.

Mivel ő konkrétan nem próbálkozott, én se adtam csak 1-2 apróbb jelet.

2013. aug. 24. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
lépjél te
2013. aug. 24. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha te lépnél?
2013. aug. 24. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez sakk?
2013. aug. 24. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem biztos az érzéseiben, fél a visszautasítástól, nem mer lépni...

Te is megteheted az első lépést :D

2013. aug. 24. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
ha te is bír ő is bír, akkor ez azt jelenti hogy megfelelően kell elosztani a súlyokat, és máris egymáséi vagytok :D
2013. aug. 24. 16:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy olyan rég volt h találkoztam olyannal, akivel úgy klappolt minden, hogy egyszerűen nem tudom hogy lépjek... nem akarok egyértelmű se lenni.
2013. aug. 24. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele,nem merek lépni nem merek írni neki hogy találkozzunk.Ráadásul én vagyok a nő ami még jobban vissza tart.
2013. aug. 24. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:

"nem akarok egyértelmű se lenni" ezt a részét nem értem.

amúgy meg ti most barátként tekintetek egymásra vagy, csak ő nem tudja hogy te már többet képzeltél ebbe bele?

szerintemlehet azért nem lép mert ő úgy tudja hogy te a barátjaként tekinted, és nem akarja elrontani egy gyors lefojású szerelemmel ezt a barátságot.

de lehet bármi más is.

vagy adsz neki egyértelmű jeleket mivel nem biztos hogy a célozgatás,rávezetés nála is működik.

2013. aug. 24. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Áhh.

Megcsókolt, csodálatos volt minden, majd mondtam, hogy nekem ez fura, és akarom, de idő kell. Tehát tisztáztuk szándékainkat, majd én hívtam el talizni ezután, kérdezte, hogy találkozunk -e a héten, vártam, hogy írjon, írt, eljutotottunk a szia, mizu-ig és nem hívott el... :D

Azóta az este óta nem lépett, semmit. Pedig tudja, hogy nekem sok tali kell a bizalomhoz, mégis. Ezek után, én már meg sem lepődök, hogy bizonytalan helyzetben nem lépnek a fiúk. :'D

2013. aug. 24. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:

> én se adtam csak 1-2 apróbb jelet

És miből gondolod, hogy ezeket észrevette? Valszeg nem.

2013. aug. 24. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!