Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Szeretnek kozelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeretnek kozelebb kerulni hozza.

Figyelt kérdés

Van egy srac akit nagyon birok. Egy kicsit beszedes meg minden de nah. Egy jo baratnom expasija, ok mar utaljak egymast. A sraccal megegyeztem h olyanok vagyunk egymasnak mint a testverek. Hogyan tudnam jobban magamhoz csabitani??

Valami jo otlet?? 14/L

2009. okt. 30. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

ha ő beleegyezett abba, h."olyanok vagyunk egymasnak mint a testverek" akkor szerintem nehéz dolgod lesz.. amúgy egyszerűen csak menjetek el együtt fagyizni bezséljetek sokat, meg ilyenek ha mégis akar valamit, akkor az ki fog derülni...

sok sikert puszikaa*_*

2009. okt. 30. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
14 évesen minek akarsz komolyabbat? :S
2009. okt. 30. 10:30
 3/11 A kérdező kommentje:
szeretem ot es csak annyival akarok komojabbat h jarjunk... se tobb de azert se kevesebb
2009. okt. 30. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudod, mi megbeszéltük a legjobb barátnőmmel: ex tabu. Én nem szólok bele, te tudod, de abba nem gondolsz bele, hogy rosszul fog esni neki?

A másik amit nem értek: ha megegyeztetek, hogy olyanok vagytok, mint két testvér, akkor szerinted lesz itt valami komoly?

2009. okt. 30. 10:36
 5/11 A kérdező kommentje:
remelem h lesz
2009. okt. 30. 10:38
 6/11 A kérdező kommentje:
mondjuk latom azert h o se annyira kozombos irantam de az tenleg igaz h a baratnomnek h fog esni....ezert kerek tanacsokat tapasztaltabbaktol
2009. okt. 30. 10:41
 7/11 A kérdező kommentje:
segitsetek
2009. okt. 30. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezért írom ezt, hogy ne bántsd meg a barátnődet. Főleg ha rosszban vannak egymással. Legalábbis én ilyet soha nem csinálnék, hogy barátnő exével összejönni. Van bennem annyi, hogy ne legyen neki rossz. Bármennyire tetszik is a pasi.
2009. okt. 30. 11:28
 9/11 A kérdező kommentje:
ok koszonom mondjuk nekem se allt nagyon szandekomban ot megbantani csak nehez ez az egesz
2009. okt. 30. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem ismerlek sem téged sem az illető fiut, de ha abba beleeggyezett ő meg te is hogy testvérként tekintetek egymásra akkor nem tudom érdemes próbálkozni eggyáltalán ? Elvégre ezt ti döntöttétek el nem ?
2009. okt. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!