Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor most mi a helyzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi a helyzet?

Figyelt kérdés
A srác akibe szerelmes vagyok/legalább is úgy érzem/ 21éves, én 18 éves vagyok! Találkoztunk, aztán elhívott még egyszer, elmentem, de vhogy néha nem tudtam mit mondani, mert ott volt az akire annyit vártam és nem tudtam, h mit is mondjak! Persze beszélgettünk, de az a kínos csend néha-néha ott volt!Most meg csak ritkán beszélünk és akkor is csak úgy ha én írok neki! Ezzel az a bajom, h alapban egy olyan csaj vagyok aki imád beszélni, de ha ő azt gondolja, h mit is kezdjen egy olyan csajjal, aki "nem beszél" és nekem nagyon úgy tűnik, h emiatt nem jöttünk össze! És ez állatira zavar, h javíthatnám ki ezt a hibát?? Segítsetek!!!
2009. okt. 29. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát igen... Az a bizonyos kínos csend a randin. Annyi mindenről lehet beszélni! Sablondolgokról is akár, igaz az nem stílusos. Ha tényleg olyan beszédes vagy, ha legközelebb taliztok, csacsogjál. Ne túl sokat, mert akkor meg olyannak hisz aki képtelen befogni a száját. Úgyhogy beszéljél és ne parázz ezen!

Waldorf.

2009. okt. 29. 21:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, igen, de akkor most mit csináljak hívjam el én randira? V mit csináljak? És ha nemet mond? Meg elég félénk vok ilyen dolgokban...
2009. okt. 29. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:

azon nem neked kell izgulnod, hogy ne legyen csend.....elvégre ő az idősebb és a fiú is.

Egyébként, ha ezen múlik az egész, akkor örülj neki, hogy vége van mielőtt elkezdődik.

Ja éS csak biztatás: nálunk is ugyanez volt: kínos csend első randin, aztán én izgultam a téma miatt és a végén minden rendben volt.

2009. okt. 29. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Most miért mondana nemet? Azért mert te félsz attól h mit fog szólni? Légy nyitott, ne görcsölj annyit, hanem beszélj! Majd meg fogja látni, h nem vagy szűkszavú lány, csak beszéljetek meg egy találkozót. Biztos h van közös témátok, rengeteg. Hát egy vadidegennel el tudok néha órákat csevegni...

Waldorf

2009. okt. 29. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezt a kínos csendet megpróbálta helyrehozni, de vmi miatt úgy gondolom, h emiatt nem keres,de ha nem akar tőlem semmit akkor meg milrt mutatott be a haverjainak, miért kérte már most h szilveszterezzek vele, és h mikor leszek ott ahol lakik?Szval mit tehetek? hívjam el én? És ha nemet mond? nem ciki ez 1 hónap után? De ha nem tenném meg akkor meg azon járna az eszem, h mi lett volna, ha...Szval szerintetek mit tegyek?
2009. okt. 29. 21:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Meg attól függetlenül én egy kicsit gátlásos vagyok, ami elég rendesen nehezíti a helyzetemet? Szval akkor nem ciki ha én leszek rámenős??
2009. okt. 29. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Abszolút nem ciki, ha rámenősebb vagy (persze ne legyél túl rámenős), de bemutatott a haverjainak, mint írtad+ veled akar szilveszterezni, akkor miért ne akarna találkozni veled egy hétköznap?:)) Mondom ne görcsölj ezen, lazulj el és beszélj! Sztem ő nem problémázik ezen annyit, mint te, lehet nem is gondol semmit arról h szűkszavú vagy, de mint írtad, nem vagy az, úgyhogy bizonyítsd be neki!;)

Waldorf.

2009. okt. 29. 21:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Kösy, csak idősebb és nem tudom, h mit gondol rólam, szval ez elég nekem ahhoz, görcsöljek:( De lehet, h elhívom...max megpróbáltam..:)
2009. okt. 29. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Semmi nem lesz, minden okés, majd meglátod, én szorítok!;)

W.

2009. okt. 29. 22:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Kösy még 1x! Annyit még kérdezhetnék, h szted msn v sms ami kicsit közelebbi, mert felhívni nem szeretném... /mármint, h hívjam el?/
2009. okt. 29. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!