Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Le lehet valakit csak ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet valakit csak ugy smárolni?

Figyelt kérdés

Volt egy fogadás amit elvesztettem és most le kellene smárolnom aki teccik de nem szabad neki semmit mondanom....

És nem tudom hogy hogy csináljam. Van valami 5letetek?

2009. okt. 29. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány vagy, akkor csak arra figyelj hogy ne olyat válassz akinek van barátnője. Különben én nem ellenkeznék...
2009. okt. 29. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Hű,de para:D

Hát,szerintem mindenképp beszéld meg az illetővel előtte,persze TITOKBAN.Aztán rendezzétek úgy,mintha valóban nem tudott volna róla,ő lepődjön meg vagy toljon el,stb...

Aztán ki tudja?Lehet,hogy tetszeni fog neki a dolog és lesz valami köztetek.:)

2009. okt. 29. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de gimiben én nagyon paráztam volna az ilyenen, de simán meg lehet beszélni ezt egy lánnyal, legfeljebb azt modja nem. Csak legyél magabiztos, tök kömölyan kell előadnod neki, mert ha bizonytalan vagy és szerencsétlenkedsz akkor könnyen megalázó helyzetbe kerülhetsz.
2009. okt. 29. 18:54
 4/9 A kérdező kommentje:
csaj vagyok és 15éves és elvileg teccek a pasinak csak a gáz h ő 18 és van barátnője
2009. okt. 29. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátnője, akkor hagyd, nem éri meg egy fogadásért bekeverni nekik. Inkább tedd meg vki olyannal, aki szabad. Ezt a fogadás másik résztvevőjének is meg kell értenie.
2009. okt. 29. 19:04
 6/9 A kérdező kommentje:
hmm oké köszi a válaszokat :)
2009. okt. 29. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:

ha van barátnője felejtsd el..

ha az én pasimat smárolnád meg biztos megszaggatnálak..:D

és elhordanálak mindennek..:D Aztán csak neked lenne kínos.. inkább válassz olyat akinek nincs b.nöje..

köszönj rá.. mond "szia! várj mondanom kell valamit.." oda mész és megcsókolod. Szerintem úgy nem lehet senkit se megcsókolni hogy egy szót sem szólsz és hopp megcsókolod..:D

2009. okt. 29. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
és mivan ha nem csinálod meg? (:
2009. okt. 29. 20:11
 9/9 A kérdező kommentje:
olyan nincs hogy nem csinálom meg :D:D
2009. okt. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!