Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mr.Kütyü kérdése:
Jó ötlet randira?
Figyelt kérdés
1. Margitsziget (jó hely?, nem túl zsúfolt?)
2. 3. randira ajándék (azt mondta mindennél jobban szereti a daugneri dobostortát, és mivel ott lakom, hozhatnék neki, csak hogy? : ott egye meg? tehát vigyek neki villát, tányért? esetleg oda adom neki, hogy otthon egye meg?)
3. a bizalom esés jó ötlet?:)
4. a lány 14 én 15 éves(vagyok)
2013. aug. 22. 08:38
1/9 anonim válasza:
1. Szerintem oké..
2. Csak vigye haza, nem? :D
3. Ezzel nemtudok mit kezdeni..
2/9 anonim válasza:
Szerintem a torta felesleges, hagyd meg a későbbi randikra ezt az ötletet. Én nem örülnék neki ha cipelhetnék egy tortát, lehet, hogy mire hazaérek megromlik vagy szétnyomódik a dobozba a cipeléstől. Nem kell túlparázni, biztos jól fogtok szórakozni mindegy mit csináltok.
3/9 anonim válasza:
aranyos, hogy így rákészülsz :)
a margitsziget jó, a torta szerintem necces... ha hazavitetnéd vele, kellemetlen cipelni, ha meleg van az sem tesz jót neki... inkább vidd el cukrászdába. legalább is szerintem :D
a bizalom esés jó :D
4/9 anonim válasza:
Helyes srác lehetsz ;)
Majd írd meg, hogy hogy sikerült
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) privátba vagy ide írjam ki, hogy , hogy sikerült?:)
2013. aug. 22. 10:09
7/9 anonim válasza:
Margitsziget jó választás szerintem is :D ajándékot szerintem ne vigyél. ARanyos vagy egyébként :D
8/9 anonim válasza:
Ha még sütit sem tudsz ajándékozni, mit tudsz kezdeni egy csajjal? Szerintem mindkettőtöknek jobb lenne még itt befejezni.
9/9 anonim válasza:
hé, ez gonosz volt és rosszindulatú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!