Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek csókolóz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek csókolózásban?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy kicsit félénkebb sráccal. Jól ment eddig minden - de szerintem ideje kicsit továbblépni. De mégis hogyan ragadjam meg az alkalmat? Azt tudni kell, én is kicsit félénk vagyok.
2009. okt. 29. 16:32
 1/5 anonim válasza:

Szia.

Én annó (most már a férjem)azt mondtam mikor csak úgy nézett rám, van az a mondás: NE NÉZZÉL KÉRDEZZÉL

És Én ehelyett mondtam: NE NÉZZÉL CSELEKEDJÉL!!!!!!

2009. okt. 29. 17:56
 2/5 anonim válasza:
UTÓIRAT ÉS BEJÖTT!!!
2009. okt. 29. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan közelségbe kerültök egymással, és érzel is valami "bizsergést" akkor egyszerűen közelíts még hozzá...Egészen a szájáig :) Ha neki is tetszett, akkor úgyis visszacsókol majd :)De az is jó szerintem ha csak puszikat adsz neki, majd egyszer "véletlenül" a szájára adod...:)
2009. okt. 29. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a csókot a tipikus "zavarban vagyunk csönd" előzte meg, aztán egymás szemébe néztünk és megcsókolt! De ha nem tette volna meg, akkor én jöttem volna,de sztem ezt te is megtudod csinálni...
2009. okt. 29. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A legelső válaszoló tanácsa nagyon tetszik, lehet még a végén kipróbálom :P
2009. okt. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!