Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne randiznom fiúval?

Figyelt kérdés

Még sosem volt rendes pasim, eddig háromszor randiztam, egyikből sem lett semmi (ehhez hozzátartozik hogy olyanoknak adtam esélyt akiknek nem volt ki a négy kerekük - kettőnek szó szerint!)

És már lehet hogy emiatt hogy még nem voltam sose szerelmes igazán, de úgy érzem hogy elkezdtem vonzódni a lányokhoz. Mindig rájuk téved a szemem, és az egyik barátnőm iránt úgy érzem hogy többet is érzek mint kellene. Konkrétan ha eljutnánk odáig, le is tudnék vele feküdni.

Nagyon félek tőle hogy leszbi lettem.... A környezetem tuti kivetne magából úgy hogy ezt nem vállalhatom fel.

Viszont mivel még nem jártam rendesen pasival, úgy gondolkozok hogy érdemes lenne valakivel egy normálisabb kapcsolatot kialakítani, hátha tudnék szerelmes lenni pasiba. Tetszettek már fiúk is ezelőtt szóval talán nem lenne nehéz ... Bár a fantáziámat eléggé izgatják a lányok is.

Szerintetek érdemes lenne? Már nagyon szeretnék járni valakivel, csak nem tudom hogy melyik nem felé nyissak :S Teljesen felborult az életem :(

2013. aug. 21. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
én meg lánnyal randiznék ;)
2013. aug. 21. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 100%-ban kattantakat fogok ki,mégse lennék meleg.

Szerintem max bi vagy,de még az se biztos. Nem hiszem,hogy fel kéne adnod,egyszerűen csak rossz embereket fogtál ki.

2013. aug. 21. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hány éves vagy? Mert tizenévesen sokan bizonytalanok ilyen téren. Ha idősebb, akkor se inném, hogy leszbi lennél (olyan nincs, hogy régen bejöttek a fiúk, most meg már egyáltlán nem), szerintem max bi vagy.
2013. aug. 21. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze:)

ha gondolod akkor írj!

2013. aug. 21. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Próbálom nem feladni, csak elég nehéz ismerkedni.
2013. aug. 21. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!