Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zalaegerszegen keresem komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zalaegerszegen keresem komoly társam. Van ilyen?

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok!Komoly gondolkodású lányt kerestem mindig is,mert magam is ilyen vagyok!Aki nem jár bulizni,csak a családjának és a kapcsolatának él,de eddig sosem találtam ilyet.

Velem lenne a baj,mert nem járok el bulizni , mert egy komoly társra vágyom?

2013. aug. 16. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegen ilyen lány nem létezik :(
2013. aug. 16. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De létezik, csak senkit sem érdeklünk. :D
2013. aug. 16. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegen csak bunkó, kétszínű és roppant felszínes lányokkal találkozhatsz...
2013. aug. 16. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Felszínes és bunkó lánnyal találkoztam magam is.Voltak komoly kapcsolataim,de nem tartottak sokáig,mondván hogy túl komolyan veszem az életet.
2013. aug. 16. 19:41
 5/5 anonim válasza:
Egyet kell értenem a kettes válaszolóval. Vannak ilyen lányok (én is ilyen vagyok), de őket a kutya se veszi észre.
2013. nov. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!