Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyek egy csajt elsö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyek egy csajt elsö randin? Séta? Vagy vmi ötlet? Am bpesten.16/F

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanmár, egy esti séta nem egyenlő a dugással! Ha elengedik a szülei este (gondolom olyasmi idős, mint te), akkor jó a séta. Engem 15-16 évesen még nem engedtek, csak nyolcig.

Szerintem a budai várba vidd. Nyárra pedig a libegő.

2009. okt. 31. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Futtasd meg fáraszd le és vidd haza adj neki enni és had aludjon.
2009. okt. 31. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
napos délután a Várban, séta... ennyi, ne sötétben vidd
2009. okt. 31. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
A Margitsziget azért nem jó mert nagyon sok annyira eszméletlen jó seggű futó csaj jár oda hogy csak azokra fogsz figyelni :).Vidd máshova,várba,Gellérthegyre,Városligetbe,ilyenek.De a Tesco is jó :D,a Detox nagy volt :D
2009. okt. 31. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Sétálni:D Ismerkedjetek, beszélgessetek jó sokat:D
2009. nov. 1. 08:40
 16/18 almaa válasza:
srác a hétvégén voltegy hasonló randim aztsemtuttam hova megyünk mit kezdünk magunkal a lány 17 volt első randink vagyis nemis randinak indult hanem csak baráti találkozásnak de aztán sétáltunk egy fél órát de mivel rohadt hideg volt valahova be kellett ülni..és ez egy kicsit kisebb helyen történt mint Bp. szóval pesten is megoldható azt javaslom: keress egy olyan helyet ami meghitt, eldugott helyen van és nem a kocsmatöltelék jár oda;)ha ott vagytok hívd meg szerencsétlen lányt nemhinném hogy első randin olyan nagy vágyai lennének. aztán ha tudod hogy meddig van ő elengedve vagyépp te, előtte ugy egy fél órával/órával(ha sokidődvan) lépjetek le sétálgassatok, és akkor akár csókra is van esélyed;) hajrá..de ne legyél nagyon rámenős nekem bejött (15/F)
2009. nov. 1. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:

nem tudom szerettek-e teázni! Én első randin fiúmmal Teaházba mentem, az Oktogonon van egy nagyon jó, a neve Vörös Oroszlán. Nagyon hangulatos hely!!

Leszálsz a néhyes-hatosról, átmész a zebrán ( nem arra amerre a terrorháza van, hanem a másik irányba) és a ház mögött lesz! keress rá google-n, szerintem nagyon klassz hely!

2009. nov. 1. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:
ne vigyél ajándékot, virágot, semmi ilyet! én frászt kapnék,hogy nem viszonzom ajándékkal.
2013. okt. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!