Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézek ki? ( kép lent ) lányok.

Végig sem olvastam a kommentjeidet, csak miután le ku rv a an yá zt ál.
"levegőnek néznek és mindenki elutasít ( lányok )"
Az élet is engem igazol. Keress inkább egy kötelet!

Nem érem el a 7-t , most olyan 4 körül vagyok azt olvastam a hozászolásokból . 7 ponttal semmi bajom , annak még örülnék is , ha annyi lehetnék.
hosszú hajjal meg jobban érzem magam , több az önbizalmam , szívesebben nézek bele a tükörbe , és feltűnőbb. Bocs a helyesírási hibákért .

1.ha hosszú hajat akarsz akkor se ilyen justin bieberesn hord addig. ne az arcodba fésüld, hanem attól elfele.
2. picit javits az állásodon, egyenesedj ki
3. probáld meg a borostát, esetleg ha nem olyan nagyon ritkás a szőrőd, hanem szép sűrű akkor a rövidebb szakállt.
4. készíts egy olyan képet amin a fent emlitett dolgok teljesülnek (hátra felé fésült haj, kis borosta), fél oldalasan, jobb világitással, ugyhogy a kamerába nézel, és mosolyogsz (de nem a grimasz mosolyt, hanem egy teljes mosolyt - nyugodtan villants fogakat)és töltsd fel ehhez a kérdéshez
jah és persze jobb lenne egy jobban "kivágott" poló (bocs nem tudom férfiaknál hogy mondják) vagy esetleg egy ing, aminek a felső gombjait nem gombolod be

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!