Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találtad meg életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találtad meg életed első szerelmét? Te kezdeményeztél? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Volt már olyan kapcsolatotok,ami neten jött létre?Vagy azzal nem érdemes próbálkozni? Hol lehet rendes fiúkra lelni?
2009. okt. 27. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondták, h nem kell keresni,majd jön magától! Hát nem tudom.... Neten rendes srácot lehet találni, habár én csak haverokat szereztem eddig!
2009. okt. 27. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Én AZ ELSŐ nagy szerelmemet a neten találtam meg!

A másodikat meg anyukám hamarabb ismerte mint én mert a munkatársa volt:))

2009. okt. 27. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem vmi tapasztalt ember válasza (12/L)...

De én még az osztályunkból kezdtem el "járni" egy fiúval,akivel még most is(6.oszt.) "járunk" ,és mostmár kezdd hasonlítani is járásra.Amúgy szerintem ne neten próbálkozz mert átverhetnek,stb... Majd biztos találsz valakit :)

2009. okt. 27. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:

én például rendes fiú vagyok, és nem szoktam interneten ismerkedni, de sajnos élőbe sem nagyon (szórakozni sem járogatok el.. minek?!)

21f

2009. okt. 27. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. okt. 27. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Úgy találtam a szerelmemre,hogy a bátyámnak az osztály társa volt középsuliban.Fényképen láttam először és nagyon tetszett!És diszkóban beszéltünk először.Első látásra beleszerettem.Én is nagyon tetszettem neki és mikor iskolabankett volt mondtam neki hogy mennyire tetszik meg minden...és összejöttünk!Én akkor voltam 14 éves.Mai napig is együtt vagyunk,imádjuk egymást!!!

20/L és 23/F

2009. okt. 27. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én pl. neten társkereső oldalon jöttem össze életem szerelmével. :) Lassan 1 éve. Ott egyébként Ő talált meg engem. Nekem eleinte nem is tetszett, bezzeg mostmár... :D Vannak neten rendes pasik, csak jól kell válogatni, de amúgy discoban sem hiszem, h több rendes pasi lenne, szóval nem könnyű... :)

20L

2009. okt. 27. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
19:57 Láthatóvá tennéd a címedet? :) Nagyon örülnék neki.
2009. okt. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!