Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Nem értem a társkereső oldalakat. Olyanok néznek meg, akivel nem illek össze, meg 40-50 évesek! Akivel meg összeillenék, és megnéztem az adatlapját, az nem néz vissza! És rendes levél sosem jön, ha jön is, az mind spam!

Olyan nők vannak fent, akiknek a való életben egy ujjára 10 férfi jut, akkor mit keres ott?

Társkeresőn egyedülállóak, más oldalon ugyanazok meg már kapcsolatban vannak, vagy házasok, és ugyanakkor léptek be!

Fizetni érte? Jobb azt utcanőre költeni, az legalább beválik. Ara mi a garancia, hogy azért a pénzért, amit társkeresőre küldök el, meg is találom azt a valakit?

2013. aug. 12. 17:29
 1/7 A kérdező kommentje:

Visszahúzódó fiú vagyok, nem járok társaságba, falun élek. Itt kiközösítenek! Távolabb sem jobb a helyzet!

Hozzám visszahúzódó lány illene, akit az interneten találnék meg, de ott meg nincsenek olyanok, mind pörgős, meg bulizós nők vannak fent!

2013. aug. 12. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
vannak visszahúzódó lányok is, én is voltam fent társkeresőn
2013. aug. 12. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:

A jól kinézők általában alkalmazottak...

Jellemzésed olvasva, máshol próbálkozz, hitközösség, stb., ...

Ui.: Veszel egy elegáns-csinos inget-nadrágot, arra is kapsz garanciát, hogy becsajozol??? Ááá!!!

2013. aug. 12. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ez egy szolgáltatás amit ha nem akarsz, nem veszel igénybe. Én is sz*rnak tartom a társkereső oldalakat, de ettől még másnak bejöhetnek.

Inkább érdemes akkor egy nyilvános chatre felmenni, bár hozzáteszem, hogy ott is olyan emberek vannak néha, hogy a hajam kitépem. Ott viszont legalább a kapcsolatfelvételig eljut a dolog, és 2 mondatból kiderül, hogy a partner tud-e egyáltalán írni 2 mondatot helyesen. Kb. mint a GYK-n :D

2013. aug. 12. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

A társkeresőn nem a garantált sikerért fizetsz. Én pl fizettem társkeresőn, és kb egy hónap alatt lett is barátnőm. Nem garantált, hogy örökre együtt maradunk, de összeköltöztünk, és innentől rajtunk múlik. És itt a hangsúly. A társkereső nem ad neked nőt vagy pasit. Csak egy felületet, ahol kereshetsz. De neked kell kiállnod és neked kell a randira elmenned.

Az a hozzáállás, amit te képviselsz, ne haragudj, de szánalmas. Egy nagy senki vagy, semmit nem teszel, csak ülsz a depis romjaidon és várod, hogy Emma Watson belépjen hozzád és rád ugorjon. A világ nem így működik. Mit nyújtasz te? Egy nagy semmit.

Már bocs, de mi az, hogy „visszahúzódó”? A kapcsolat pont nem a visszahúzódásról szól, hanem az egymás felé nyitásról. Két visszahúzódó embertől milyen kapcsolatot vársz? Ülnek és depisen nézik egymást? Ha tényleg barátnőt szeretnél, akkor ezt a szánalmas visszahúzódós izét el kell felejteni.

2013. aug. 12. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ni csak, kigyomlálták a válaszomból a lényeget. Íme az egész hozzászólás:

A társkeresőn nem a garantált sikerért fizetsz. Én pl fizettem társkeresőn, és kb egy hónap alatt lett is barátnőm. Nem garantált, hogy örökre együtt maradunk, de összeköltöztünk, és innentől rajtunk múlik. És itt a hangsúly. A társkereső nem ad neked nőt vagy pasit. Csak egy felületet, ahol kereshetsz. De neked kell kiállnod és neked kell a randira elmenned.

Az a hozzáállás, amit te képviselsz, ne haragudj, de szánalmas. Egy nagy senki vagy, semmit nem teszel, csak ülsz a depis romjaidon és várod, hogy Emma Watson belépjen hozzád és rád ugorjon. A világ nem így működik. Mit nyújtasz te? Egy nagy semmit.

Már bocs, de mi az, hogy „visszahúzódó”? A kapcsolat pont nem a visszahúzódásról szól, hanem az egymás felé nyitásról. Két visszahúzódó embertől milyen kapcsolatot vársz? Ülnek és depisen nézik egymást? Ha tényleg barátnőt szeretnél, akkor ezt a szánalmas visszahúzódós izét el kell felejteni.

2013. aug. 12. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Na még egysszer:

A társkeresőn nem a garantált sikerért fizetsz. Ha állásinterjúra mész, akkor is kifizeted a buszjegyet, pedig lehet, hogy fel se vesznek. A nyelviskolában is fizetsz az órákért, de nem biztos, hogy meg is lesz a nyelvvizsgád. A társkeresőn azért fizetsz, mert az egy szolgáltatás, amit igénybe veszel. Van ingyenes része, de az annyit is ér.

A társkeresőn az ingyen felhasználók komolytalanok. Azt üzenik magukról, hogy „olyan smucig vagyok, hogy havi 5-600 forintot nem ér meg az ismerkedés” Ja persze, de 10000-et elköltenél egyetlen dugásra egy prostinál, aha. Hülye vagy, fiam.

Én pl fizettem társkeresőn, és kb egy hónap alatt lett is barátnőm. Nem garantált, hogy örökre együtt maradunk, de összeköltöztünk, és innentől rajtunk múlik. És itt a hangsúly. A társkereső nem ad neked nőt vagy pasit. Csak egy felületet, ahol kereshetsz. De neked kell kiállnod és neked kell a randira elmenned.

A társkeresőn nem a garantált sikerért fizetsz. Ha állásinterjúra mész, akkor is kifizeted a buszjegyet, pedig lehet, hogy fel se vesznek. A nyelviskolában is fizetsz az órákért, de nem biztos, hogy meg is lesz a nyelvvizsgád. A társkeresőn azért fizetsz, mert az egy szolgáltatás, amit igénybe veszel. Van ingyenes része, de az annyit is ér.

A társkeresőn az ingyen felhasználók komolytalanok. Azt üzenik magukról, hogy „olyan smucig vagyok, hogy havi 5-600 forintot nem ér meg az ismerkedés” Ja persze, de 10000-et elköltenél egyetlen dugásra egy prostinál, aha. Hülye vagy, fiam.

Én pl fizettem társkeresőn, és kb egy hónap alatt lett is barátnőm. Nem garantált, hogy örökre együtt maradunk, de összeköltöztünk, és innentől rajtunk múlik. És itt a hangsúly. A társkereső nem ad neked nőt vagy pasit. Csak egy felületet, ahol kereshetsz. De neked kell kiállnod és neked kell a randira elmenned.

2013. aug. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!