Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kollégám és olyan mintha bejönnék neki de mindketten nyuszik vagyunk és nem merünk rákérdezni. De olyan figyelmes létezik hogy ö csak egy figyelmes ember vagy tényleg érez valamit? Honnan vehetem észre ha tetszek valakinek?
A kollégádnak van vkije? Mert ha hosszú ideje nincs, akkor tuti rád van kattanva, de korrekt és nem akarna belerondítani a kapcsolatodba.
De ha van/voltak női akkor ő egy ilyen közvetlen kedves ember, aki téged különösen kedvel.
Ha az első verzió igaz, akkor nem ártana tisztázni a dolgot, h keressen vki mást, ha te foglalt vagy és nincs nálad esélye,vagy hogy lehet esetleg több is. Biztos nem közömbös irántad, ha csak utánad érdeklődik...de így csak kerülgetitek egymást...lehet, h neked kellene lépned, ha ő nem meri.Mert így csak kínlódtok valószínűleg mind a ketten.
Sztem is tuti hogy bejössz a pasinak csak tudja hogy neked is van valakid és neki is, de attól még a vonzalom meg van!
És ha esetleg egyszer úgy alakul hogy mindketten szakítotok(amit nem kívánok,csak hát,ki tudja), akkor már tudjátok hogy bejöttök egymásnak legalább!!:D
Nem tetszel neki. Nekem mondta.
Csak figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!