Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Kérdésm lenne szemezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kérdésm lenne szemezéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

méghozzá, akkor szoktatok többször visszanézni egy srácra tömegközlekedésen, ha bejön nektek? vagy nincs semmi jelentése ennek?

csak tudni szeretném, hogy ma vajon tetszettem-e egy lánynak, vagy csak többször is megnézett (pedig teljesen átlagos vagyok, nincs rajtam semmi extravagáns)

2009. okt. 27. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
valószínű h tetszettél neki:) bár van olyan h csak szimplán elbambulunk és nem is figyeljük h épen mit/kit nézünk...ezt azért lehet látni h a csak csak bambul vagy TÉGED NÉZ
2009. okt. 27. 13:59
 2/7 A kérdező kommentje:
kb. 10-15 perc alatt 7-8-szor nézett rám, és nem bambulva. ez biztos azt jelenti hogy tetszettem neki? vagy ha számotokra közömbös valaki arra is ránéztek ilyen sokszor?
2009. okt. 27. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
szerintem csak azért nézett mert azthitte hogy egy UFO vagy.,
2009. okt. 27. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem ha valaki szimpatikus akkor töbször ránézek de nem ugy mintha átlagosan néznék valakire! Ha meg bunko lekezelő tekintettel közlöm vele!!

23/L

De amugy lehet hogy bejöttél neki de igy nem leveht erre választ adni mert ha az ember látja akkor jobban le tudja vágni hogy mi a szitu!:D

2009. okt. 27. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

ezen én is sokat szoktam filózni.

vagy bejöttél neki, vagy nézte, hogy "emmeg mi a frászt néz engem?"

19/f

2009. okt. 27. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bárkire ránézek, ha valaki nagyon idióta vagy ellenszenves, akkor is megnézem, hogy fel legyek készülve arra is, hogy hogyan kell őt lekezelni, ha helytelenül viselkedik az én értékrendem szerint. Tehát sose lehet tudni, hogy miért néz egy lány egy fiút! Ezt ne felejtsd el:D
2009. okt. 31. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti bejöttél neki ! Énis mindig ezt csinálom... Ha valakinek bejössz az nem fog bambulni...max csak rád néz néha-néha...
2010. ápr. 25. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!