Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el valahova, és mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megismertem egy srácot, de Szlovéniában él a határ mellett, Magyarországtól 3kmre, én pedig a balatonnál élek. Nagyon megtetszett, már eléggé ismerjük egymást. Egy évvel idősebb nálam, de szerintem ez nem vészes. Hogyan tudnám elhívni egy kisebb találkozásra, ha a facebookon nem tudunk beszélni. E-mail címe megvan, de még nem írtam neki.2013. aug. 11. 15:42
1/2 anonim válasza:
szia! nincs kedved találkozni valamikor? rég láttuk egymást.. - írj ilyesmit vagy nem tudom..
2/2 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy hogyan szívjam el valahova, és félrenyeltem a teámat a röhögéstől :D
Szóval rizsázz egy kicsit, és vesd fel, hogy jó lenne találkozni.
"Szia Xy!
Olyan rég láttuk egymást, utoljára a Pista bácsiék disznóvágásán. Húú, nagyon fincsi lett az a kolbász, ugye? Jó móka volt, blablabla...
Összefuthatnánk valamikor :)
Xyz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!